H expert των μαλλιών Άννα Βουζουνεράκη μας προτείνει τα ιδανικά χτενίσματα για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου!

Tips για να δείχνεις όμορφη και λαμπερή!

H expert των μαλλιών Άννα Βουζουνεράκη μας προτείνει τα ιδανικά χτενίσματα για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου!

Η πιο ρομαντική μέρα του χρόνου πλησιάζει και εσύ (όπως κι εγώ) έχεις μπει στη διαδικασία να σκεφτείς κάθε λεπτομέρεια της εμφάνισής σου.

Όσο αναφορά τα μαλλιά δε χρειάζεται να προβληματίζεσαι, εγώ είμαι εδώ, στο Youweekly.gr ! Δώσε τον ρομαντισμό που απαιτεί η μέρα παίρνοντας ιδέες από μερικά εύκολα χτενίσματα της συλλογής μου! Διαβάστε παρακάτω...

1. Sleek back
Ιδανικό για μαλλιά που είναι ήδη κυματιστά αλλά και εύκολο για ίσια.Δεν χρειάζεσαι πολλά για να το πετύχεις ... Για αρχή βρέξει την κορυφή των μαλλιών σου και βάλε υγρή λακ ή τζελ χτενίζοντας τα προς τα πίσω .


2. Χαμηλή αλογοουρά
Πιάσε τα μαλλιά σου σε μια κοτσίδα χαμηλά στον αυχένα και κάνε μερικές μπούκλες με το ψαλίδι μαλλιών. Γύρισε μια λεπτή τούφα γύρω από το λαστιχάκι και σταθεροποίησε το με ένα τσιμπιδάκι έπειτα ολοκλήρωσε με λακ .

3. Half ponytail
Ρομαντικό χτένισμα , το πιάσιμο μισά πάνω-μισά κάτω είναι ένας εύκολος τρόπος για να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου

4. Επιμελώς ατημέλητα
Εύκολο-διαχρονικό ! Μπορείς να πετύχεις αυτό το χτένισμα κάνοντας μπούκλες με το μεγάλο σίδερο μαλλιών και έπειτα να τις ανοίξεις χτενίζοντας τα μαλλιά με τα δάχτυλα σου .

5. Πρόσθεσε αξεσουάρ
Απλό και αρκετά ρομαντικό .
Ένα-δυο τσιμπιδάκια που συγκρατούν τα μαλλιά προς τα πίσω , γλυκαίνουν πολύ την εμφάνιση σου

6. Ατημέλητος κότσος
Είναι η ιδανική επιλογή για μια τέτοια ρομαντική βραδιά καθώς ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες

7. All time classic
Ίσια με ελαφρώς γυρισμένες τις άκρες των μαλλιών προς τα μέσα , αυτό το χτένισμα είναι εγγυημένα για να δείχνεις απίστευτα κομψή !

Για περισσότερα συμβουλές μπορείς να με βρεις στον λογαριασμό μου στο Instagram: hairgoalsbyanna