Κάνε τον ήλιο αλλά και το χρόνο φίλο σου!

Κάνε τον ήλιο αλλά και το χρόνο φίλο σου!

Η άνοιξη είναι προ των πυλών με την ηλιακή ακτινοβολία να γίνεται ολοένα και πιο αισθητή στην επιδερμίδα σου! Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος για τον οποίο και πρέπει να τη θωρακίσεις από τη φωτογήρανση, δηλαδή από τη γήρανση του δέρματος που οφείλεται κυρίως στην έκθεση στις ακτίνες του ήλιου.

Σύμμαχός σου σε αυτό θα γίνει η ενέσιμη θεραπεία Aquashine Bright της Caregen Korea, που δρα κατά των πανάδων και των κηλίδων αλλά και η Aquashine Classic της Caregen Korea, η οποία θα σου χαρίσει μια νεανική επιδερμίδα.


Λίγα λόγια για τη θεραπεία Aquashine Bright

Αποτελεί μια αποτελεσματική θεραπεία που καταπολεμά και προλαμβάνει την ανομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα σου χαρίζοντας τόνωση και αναζωογόνηση. Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζει πανάδες και κηλίδες, ενώ ρυθμίζει την παραγωγή μελανίνης και προστατεύει από τη φωτογήρανση αφήνοντας το πρόσωπό σου καλά ενυδατωμένο και φωτεινό. Ακόμη ρυθμίζει τη μελανογένεση, ενώ μέσα από τη δημιουργία νέων κυττάρων μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες προσφέροντας ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Η συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια.


Aquashine Classic για αντιγηραντική δράση

Εάν θέλεις να αντιμετωπίσεις λεπτές γραμμές και ρυτίδες αυτή η ενέσιμη θεραπεία είναι ιδανική γιατί αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου έως και 80% , ενώ παράλληλα μειώνει και προλαμβάνει τις ρυτίδες χαρίζοντας στο δέρμα σου βαθιά ενυδάτωση και λάμψη. Στα plus της σημείωσε τις αναπλαστικές της ιδιότητες, που προσφέρουν μια αναγεννημένη επιδερμίδα που ακτινοβολεί!

Απευθύνσου στο Δερματολόγο σου για την κατάλληλη θεραπεία με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Beauty info:
Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο Facebook: Aquashine Greece και στο Instagram: aquashine_greece ή επικοινώνησε με το δερματολόγο σου, που θα σε ενημερώσει σχετικά.