Ελένη Μενεγάκη: Αυτά είναι τα πιο λαμπερά hair looks της παρουσιάστριας!

Η "βασίλισσα" της παρουσίασης παραδίδει μαθήματα!

Ελένη Μενεγάκη: Αυτά είναι τα πιο λαμπερά hair looks της παρουσιάστριας!

Φέτος η Ελένη επιμένει σε ένα wavy hair look με επιμελώς ατημέλητα χτενισμένα μαλλιά για πιο φυσικό εφέ, ωστόσο πριν από λίγες μέρες την είδαμε στην εκπομπή «Ελένη» με ένα χτένισμα που θύμιζε πολύ την παλιά της persona, με τα μισά μαλλιά πιασμένα πίσω και τα υπόλοιπα να πέφτουν ανέμελα στους ώμους.

Με αφορμή αυτό το look θυμόμαστε τα ωραιότερα χτενίσματά της. Διαβάστε παρακάτω...

Τη φετινή σεζόν τα χτενίσματα της Ελένης Μενεγάκη επιμελείται η hairstylist και color expert Kατερίνα Λούβαρη, αφού το περασμένο φθινόπωρο έληξε η συνεργασία της παρουσιάστριας με τον celebrity hair stylist Βασίλη Μπουλούμπαση μετά από 17 ολόκληρα χρόνια!

Ελένη Μενεγάκη hair look

Όλα αυτά τα χρόνια μάς έχει χαρίσει υπέροχα beauty looks τόσο μέσα από τις εκπομπές όσο και από την καθημερινότητά της, ενώ παραμένει πιστή στο χρώμα των μαλλιών της, το ξανθό. Το οφείλει στον αγαπημένο της κύριο Δημήτρη − το έχει πει η ίδια σε follower της στο Instagram σχολιάζοντας: «Είναι συνταξιούχος πια αλλά δεν τον αλλάζω με κανέναν! Εκείνος μου έκανε τις πρώτες μου ανταύγειες στα 18 μου και μετά με έκανε ξανθιά. Όσο έχει ακόμα κέφι, εκείνος θα μου βάφει τα μαλλιά...». Κάπως έτσι, λοιπόν, ξεκίνησαν όλα για την Ελένη, μέχρι που την ανέλαβε ο αγαπημένος hair expert των επωνύμων Βασίλης Μπουλούμπασης, υπεύθυνος τόσο για τα αυστηρά στυλιζαρισμένα σινιόν της όσο και για τους επιμελώς ατημέλητους χαμηλούς κότσους, τις vagues μπούκλες αλλά και τα ελαφρώς σπαστά μαλλιά της. Χτενίσματα παιχνιδιάρικα, κομψά, όμορφα, μαλλιά διακοσμημένα με λουλούδια, headbands και κορδέλες, όλα αναδείκνυαν τον χαριτωμένο, παιχνιδιάρικο χαρακτήρα της Ελένης που την καθιέρωσε στο κοινό της. Αυτή τη σεζόν, ωστόσο, η Ελένη δείχνει να έχει υιοθετήσει ένα πιο «ήσυχο» look με κυματισμούς που της πηγαίνουν πολύ.

Ωραία και μοιραία

Τώρα την άνοιξη το χαλαρό σπάσιμο στα μαλλιά δίνει στην Ελένη ένα κομψό αποτέλεσμα, ενώ πολύ καλή επιλογή είναι και οι περίτεχνες grecian κοτσίδες γύρω από το κεφάλι με τα υπόλοιπα μαλλιά χτενισμένα κάτω.

Ελένη Μενεγάκη hair look

Ελένη Μενεγάκη hair look

Ελένη Μενεγάκη hair look

Περίτεχνα και επιβλητικά

Οσκαρικού τύπου updos για όγκο αλλά και «χαλασμένες» ανάλαφρες μπούκλες πιασμένες στο μισό κεφάλι και με μία πλεξίδα στη βάση της αλογοουράς. Στην πρώτη περίπτωση δεν επιλέγει κοσμήματα, ενώ στη δεύτερη προτιμά έντονα σκουλαρίκια για σούπερ εφέ.

Ελένη Μενεγάκη hair look

Ελένη Μενεγάκη hair look

Sleek και chic

Όταν θέλει ένα πιο απλό look η Ελένη επιλέγει τα ίσια, μακριά μαλλιά, ένα χτένισμα που εγγυάται τέλεια εμφάνιση και δεν την προδίδει ποτέ. Καθόλου «κολλημένα», στο μήκος τους είχαν κίνηση και συνολικά το αποτέλεσμα ήταν super καλοκαιρινό και sexy.

Ελένη Μενεγάκη hair look

Ελένη Μενεγάκη hair look