Απογείωσε το στυλ σου με τις νέες χρωμομάσκες από τα ελληνικά καλλυντικά Dalon!

Απογείωσε το στυλ σου με τις νέες χρωμομάσκες  από τα ελληνικά καλλυντικά Dalon!

Όλες μας έχουμε ανάγκη από μια αλλαγή & συνήθως αυτήν την πραγματοποιούμε…στα μαλλιά μας, καθώς ακόμη και μια μικρή αλλαγή στο κεφάλι μας, ανανεώνει την εμφάνισή μας, ανεβάζει την ψυχολογία, βελτιώνει την αυτοπεποίθησή μας!

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν η αγαπημένη μας σειρά Hairmony από τα ελληνικά Dalon Cosmetics δημιούργησε τις νέες χρωμομάσκες, για να ενισχύσει την ψυχολογία αλλά και το στυλ μας!

Η κάθε μία από εμάς έχει το δικό της μοναδικό στυλ. Άλλες είναι πιο τολμηρές και άλλες προτιμούν να παραμένουν διακριτικές και κλασικές.

Η Dalon όμως προνόησε για όλες μας! Η Dalon είναι εδώ για όλες μας.

Για τις πιο παιχνιδιάρικες διαθέσεις της παρέας δημιούργησε τις Color Hair Mask Pink και Color Hair Mask Purple για ένα πιο girly και χαριτωμένο αποτέλεσμα!

Για τις πιο τολμηρές που δεν φοβούνται να πειραματιστούν και να ξεχωρίσουν η επιλογή είναι μία! Η Color Hair Mask Blue για ένα αποτέλεσμα που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα!

Για ένα φλογερό αποτέλεσμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις επιλέξτε την Color Hair Mask Red.

Για εμάς τις υπόλοιπες που προτιμάμε τις πιο κλασικές αποχρώσεις, ιδανικές είναι η Color Hair Mask Copper και η Color Hair Mask Brown, καθώς δίνουν λάμψη χωρίς υπερβολές!

Οι νέες χρωμομάσκες της Dalon με ενεργά συστατικά που θρέφουν, ενυδατώνουν, αναδομούν και μαλακώνουν την τρίχα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν από το φριζάρισμα, θα γίνουν το αγαπημένο σας beauty product, που δεν θα μπορείτε να αποχωριστείτε!

Μην ξεχάσετε όμως να χρησιμοποιήσετε γάντια μιας χρήσης κατά την εφαρμογή. Απλώστε μια ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά και αφήστε την να δράσει για 5-10 λεπτά. Για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα απλώστε τη σε στεγνά μαλλιά για 20-25 λεπτά και ύστερα ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Το χρώμα διαρκεί 3-4 λουσίματα.

Οι χρωμομάσκες της Dalon Cosmetics θα σας χαρίσουν ένα απίστευτο, μοναδικό, θελκτικό αποτέλεσμα, που όλες και όλοι θα ζηλεύουν!

www.biokalcosmetics.gr

daloncosmetics

DalonCosmetics