Δες ποιά είναι η νέα τάση στη θεραπεία των μαλλιών!

Δες ποιά είναι η νέα τάση στη θεραπεία των μαλλιών!

Μπορεί να μετρώ ήδη αντίστροφα για τις καλοκαιρινές μου διακοπές αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αμελώ τη φροντίδα των μαλλιών μου! Έτσι, ακόμη και τώρα δεν χάνω ευκαιρία να δοκιμάζω νέα προϊόντα που θα χαρίσουν στα μαλλιά μου όλα όσα χρειάζομαι για να είναι υγιή και λαμπερά.

Πρόσφατα, ανακάλυψα τις νέες μάσκες μαλλιών Hair Sheet Masks του Wash & Go, που πραγματικά μου κέντρισαν το ενδιαφέρον! Ο λόγος είναι απλός... Γιατί η κάθε μία από τις 3 μάσκες, που θα βρεις στη σειρά, είναι στην πραγματικότητα ένα υφασμάτινο σκουφάκι θερμότητας, που μπορεί να εφαρμοστεί ως θεραπεία τόσο σε στεγνά όσο και σε νωπά μαλλιά για να καλύψει κάθε σου ανάγκη.

Τι κάνει όμως αυτό το “θαυματουργό” σκουφάκι; Πολύ απλά περιβάλλει τα μαλλιά με μια λεπτή στρώση κρέμας, ενώ παράλληλα απελευθερώνει την απαραίτητη θερμότητα, η οποία κάνει τη δράση της κρέμας ακόμη πιο αποτελεσματική αφήνοντας τα ταλαιπωρημένα μου μαλλιά βαθιά ενυδατωμένα και αναζωογονημένα! Και όλα αυτά μέσα σε μόλις 15 λεπτά εξοικονομώντας με αυτόν τον τρόπο αρκετό από τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο μου εύκολα και απλά όπως δείχνουν τα παρακάτω βήματα...

Σημείωσε ότι η σειρά Hair Sheet Masks του Wash & Go αποτελείται από 3 μάσκες, που καλύπτουν κάθε ανάγκη:

1) Μάσκα για εντατική περιποιήση, η οποία απευθύνεται σε ξηρά και ταλαιπωρήμένα μαλλιά και προσφέρει αναδόμηση στη τρίχα.

2) Μάσκα για προστασία του χρώματος για βαμμένα μαλλία! Προστατέψε το χρώμα από το ξεθώριασμα χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη μάσκα 2 φορές τον μήνα

3) Μάσκα για λάμψη και απαλότητα για κανονικά μαλλιά! Χαρίστε στα μαλλιά σας την λάμψη και την απαλότητα που χρειάζονται.

Και όλα αυτά στη σούπερ τιμή των 3,89 ευρώ η κάθε μία.

Μην χάνεις χρόνο λοιπόν! Βρες τη μάσκα που ταιριάζει στις ανάγκες σου και δώσε τώρα στα μαλλιά σου την φροντίδα που τους αξίζει, όπως άλλωστε κάνω και εγώ!