Ονειρεύεσαι πλούσια & δυνατά μαλλιά; To «κολλαγόνο» είναι το μαγικό συστατικό που χρειάζεσαι!

Ονειρεύεσαι πλούσια & δυνατά μαλλιά; To «κολλαγόνο» είναι το μαγικό συστατικό που χρειάζεσαι!

Πάντα ήθελα γερά και δυνατά μαλλιά γεμάτα όγκο. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πειραματίζομαι συχνά με προϊόντα περιποίησης που υπόσχονται να ενδυναμώσουν την τρίχα χαρίζοντας έξτρα πυκνότητα. Κάπως έτσι ανακάλυψα και τη νέα σειρά ORZENE COLLAGEN BOOST, με βασικό της συστατικό το κολλαγόνο, η οποία πραγματικά με ενθουσίασε. Ο λόγος είναι απλός... γιατί από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές είδα τα μαλλιά μου εμφανώς πιο δυνατά, γεμάτα όγκο αλλά και υγιή!

Η σειρά αποτελείται από το σαμπουάν ORZENE COLLAGEN BOOST , το οποίο δημιουργεί τη νέα τάση στην περιποίηση των μαλλιών, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα όγκο και ενδυνάμωση. Το κολλαγόνο, βασικό συστατικό της νέας σειράς, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά φυσικά συστατικά που περιλαμβάνει περίπου το 30% όλων των απαραίτητων πρωτεϊνών. Επιπλέον, θεωρείτε ως το απόλυτο συστατικό για την ανανέωση των κυττάρων αλλά και της διατήρησης της δύναμης και της ελαστικότητας τόσο του δέρματος εν γένει όσο και των μαλλιών. Έτσι από την πρώτη κιόλας χρήση το ORZENE COLLAGEN BOOST αναζωογονεί τα μαλλιά, βελτιώνει την ελαστικότητά τους και αυξάνει την αντοχή και τη λάμψη τους.

Όσον αφορά την περιποίηση μετά το λούσιμο έχουμε το conditioner και τη μάσκα περιποίησης, που συμπληρώνουν ιδανικά μια ολοκληρωμένη περιποίηση επί κεφαλής! Η πλούσια και συμπυκνωμένη σύνθεση της μάσκας, που είναι ιδανική για τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, θα ενισχύσει τη δομή της τρίχας αυξάνοντας την αντοχή της, ενώ παράλληλα θα της χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και λάμψη. Ενώ η βολική της συσκευασία θα μας λύσει τα χέρια.

Εκτός όμως από τα τρία αυτά “θαυματουργά” για τα μαλλιά μου προϊόντα υπάρχει και η κρέμα ενδυνάμωσης, η οποία στοχεύει στο εσωτερικό της τρίχας ενισχύοντας τόσο τη δομή της όσο και την υγιή της όψη. Ενώ η χρήση είναι πολύ εύκολη καθώς δεν χρειάζεται ξέβγαλμα!

Σε αυτό συνηγορούν εξάλλου και οι δυο brand ambassondor του Orzene, η πανέμορφη παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή και ο Hair Expret, Βασίλης Μπουλούμπασης, που δεν διστάζουν να συμβιβαστούν με τίποτα λιγότερο από το Orzene, ενώ συστήνουν ανεπιφύλακτα τη νέα σειρά Collagen Boost!



Eάν θέλεις και εσύ να μάθεις περισσότερα μυστικά για όμορφα και πυκνά μαλλιά με όγκο δεν έχεις παρά να μπεις στη σελίδα του Orzene στο facebook και στο Instagram μέσα από το Orzenegreeece!