Η νέα μου beauty ανακάλυψη για όμορφα και λαμπερά μαλλιά!

Η νέα μου beauty ανακάλυψη για όμορφα και λαμπερά μαλλιά!

Η εμμονή που έχω με τη φροντίδα των μαλλιών με κάνει να ψάχνω συνεχώς για καινοτόμες συνθέσεις που θα τα περιποιηθούν σε βάθος αφήνοντάς τα λεία και απαλά. Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μια τέτοια πρωτοποριακή σύνθεση- ένα υφασμάτινο σκουφάκι θερμότητας, που ακούει στο όνομα Hair Sheet Mask και φέρει την υπογραφή του Wash & Go.

Το συγκεκριμένο σκουφάκι, που ήταν για μένα μια ευχάριστη έκπληξη, εφαρμόζεται ως θεραπεία τόσο σε στεγνά όσο και σε νωπά μαλλιά χαρίζοντας στα μαλλιά όλα όσα έχουν ανάγκη. Πως λειτουργεί; Πολύ απλά, ενώ απαιτεί μόλις 15 λεπτά από το χρόνο σου! Συγκεκριμένα, το υφασμάτινο αυτό σκουφάκι περιβάλλει τα μαλλιά με μια λεπτή στρώση κρέμας, ενώ παράλληλα απελευθερώνει την απαραίτητη θερμότητα, η οποία ενισχύει τη δράση της κρέμας αφήνοντας τα μαλλιά φρέσκα και αναζωογονημένα!


Το “θαυματουργό” αυτό σκουφάκι θα το βρεις σε τρεις διαφορετικούς τύπους, ιδανικούς για κάθε ανάγκη των μαλλιών. Ειδικότερα, η σειρά Hair Sheet Masks του Wash & Go αποτελείται από: τη μάσκα για εντατική περιποίηση,

τη μάσκα για λάμψη και απαλότητα, που είναι ιδανική για κανονικά μαλλιά

και τη μάσκα για προστασία του χρώματος, η οποία προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά.

Το καλύτερο όμως στο άφησα για το τέλος, αφού η καινοτόμος αυτή μάσκα κοστίζει μόνο 3,89 ευρώ κάνοντας αυτή την μοναδική θεραπεία για τα μαλλιά πραγματικά value for money.

Aνακάλυψε λοιπόν τη μάσκα που ταιριάζει στις ανάγκες σου και αφέσου σε αυτή τη μοναδική εμπειρία φροντίδας, η οποία θα δώσει στα μαλλιά σου αναζοωγόνηση και λάμψη σε χρόνο dt!