Περιποίηση σώματος! Βήμα βήμα η κατάλληλη προετοιμασία πριν την παραλία!

Ανέδειξε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου!

Περιποίηση σώματος! Βήμα βήμα η κατάλληλη προετοιμασία πριν την παραλία!

Κορίτσια δώστε σημασία! Η περιποίηση σώματος είναι το Α και το Ω για το καλοκαίρι. Δείτε βήμα βημα την κατάλληλη προετοιμασία πριν την παραλία.

Κάτι το μαγιό, κάτι τα σορτσάκα, κάτι όλα εκείνα τα αποκαλυπτικά φορέματα που θα μας συνοδεύσουν στις πιο ξέγνοιαστες στιγμές μας, μας κάνουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή να καταφεύγουμε στους ειδικούς, προκειμένου να δημιουργήσουν την πιο όμορφη εκδοχή μας. Τι θα λέγατε, όμως, αν σας διαβεβαιώναμε πως φέτος το καλοκαίρι μπορείτε να αναδείξετε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας μόνες;

Ακολουθήστε την παρακάτω ρουτίνα περιποίησης, που θα προετοιμάσει την επιδερμίδα του σώματός σας για το καλοκαίρι, και εντυπωσιάστε τους πάντες γύρω σας.

1.Απολέπιση
Είναι κάτι που μπορεί να ξεχνάτε, αλλά όταν θα νιώσετε τη λείανση και την απαλότητα που χαρίζει στην επιδερμίδα ένα απολεπιστικό σώματος θα καταλάβετε τη σημασία του. Eνα scrub με φυσικούς απολεπιστικούς κόκκους μπορεί να χρησιμοποιηθεί 1-2 φορές την εβδομάδα. Εφαρμόστε σε βρεγμένη επιδερμίδα και αφαιρέστε το στο ντους. Η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων χαρίζει βελούδινο, λαμπερό αποτέλεσμα.

2.Σύσφιγξη
Αυτά είναι τα πιο βασικά στοιχεία που χρειάζεται να γνωρίζετε:

Τα προϊόντα: Οι νέες εξελιγμένες συνθέσεις χαρίζουν λείανση και σύσφιγξη στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Αποσυμφορούν τη λέμφο και τονώνουν τη μικροκυκλοφορία. Τα συστατικά: Η καφεΐνη, η ρετινόλη, τα θαλάσσια φύκια και η βιταμίνη C έχουν αποδεδειγμένη δράση, συμβάλλοντας προσωρινά και εξωτερικά στη μείωση της
κυτταρίτιδας.

Mασάζ: Το τοπικό λεμφικό μασάζ αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, αποτοξινώνει, βοηθά στη λιπόλυση ενώ βελτιώνει ορατά την υφή της επιδερμίδας.

3.Ενυδάτωση
Είναι το πιο βασικό βήμα για λεία, απαλή και λαμπερή επιδερμίδα. Για να βοηθήσετε τις ενυδατικές συνθέσεις να λειτουργήσουν ακόμα πιο αποτελεσματικά, χαμηλώστε τη θερμοκρασία του νερού στο ντους έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσετε την αφυδάτωση. Η απολέπιση που έχει προηγηθεί έχει βοηθήσει έτσι ώστε να διεισδύσουν άμεσα τα ενυδατικά συστατικά. Οσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, αποχωριζόμαστε τις πολύ παχιές και βαριές συνθέσεις και επιλέγουμε τις πιο ανάλαφρες.

4.Χρυσαφένιο χρώμα

Η εποχή όπου το μαύρισμα που χάριζαν τα αυτομαυριστικά προϊόντα ήταν κάπως αμφίβολο ως προς την ομοιομορφία έχει περάσει. Οι προηγμένες συνθέσεις εξασφαλίζουν ομοιόμορφο μπρονζέ χρώμα με τη σωστή εφαρμογή, και μάλιστα, σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτός είναι και ο πιο ασφαλής τρόπος να μαυρίσουμε. Θυμηθείτε μόνο να κάνετε απολέπιση πριν από την εφαρμογή του αυτομαυριστικού προϊόντος, αλλά και να πλύνετε τα χέρια σας μετά την εφαρμογή σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσετε γάντια.

ΠΗΓΗ: TV 24

Κάνε το δέρμα σου να λάμψει, τώρα! Απλά ανάμιξε αυτά τα δύο προιόντα που έχεις στο νεσεσέρ σου!

Μπορείς απλά να αναμίξεις αυτά τα δύο προιόντα που έχεις στο νεσεσέρ σου και να κάνεις το δέρμα σου να λάμψει τώρα! Γρήγορα και απλά!

Δεδομένου ότι ακολουθούμε τα βασικά στάδια της περιποίησης της επιδερμίδας (καθαρισμός, προετοιμασία, τόνωση, ενυδάτωση) αναζητάμε το κάτι παραπάνω: ένα ιδιαίτερο mix προϊόντων, ένα «μαγικό» προϊόν που θα διατηρήσει την επιδερμίδα μας ενυδατωμένη από το πρωί έως το βράδυ.

Το tip, λοιπόν, που προσωπικά ακολουθώ εδώ και χρόνια, χειμώνα, καλοκαίρι και διατηρεί ενυδατωμένη την επιδερμίδα μου, ενώ παράλληλα ενισχύει τη λάμψη του μακιγιάζ είναι πανεύκολο.

Σε προκαλώ να το δοκιμάσεις!
Χρειάζεται να αναμείξεις μόλις μία σταγόνα από το serum/ορό σου με το foundation. Αν κι εσύ το καλοκαίρι χρησιμοποιείς αντηλιακό με χρώμα, όπως και εγώ, τότε ανακάτεψε το συγκεκριμένο προϊόν με τον ορό σου.
Ανάμειξε τα δύο προϊόντα στο χέρι σου μέχρι να ομοιογενοποιηθούν και στη συνέχεια, εφάρμοσέ τα στο πρόσωπό σου με τα δάχτυλά σου, με πινέλο ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο επιλέξεις.

Η επιδερμίδα σου θα διατηρηθεί ενυδατωμένη όλο το 24ωρο, ενώ, θα παρατηρήσεις ότι το πρόσωπό σου θα είναι ορατά πιο λαμπερό, πιο φωτεινό!