Summer pampering στο μπάνιο μου!

Summer pampering στο μπάνιο μου!

Ο ήλιος και η θάλασσα το καλοκαίρι ταλαιπωρούν την επιδερμίδα μου, η οποία χάνει σιγά-σιγά την ελαστικότητά της και αφυδατώνεται. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος για τον οποίο φροντίζω να μην αμελώ τη συστηματική της περιποίηση με τα κατάλληλα προϊόντα.

Ένα από αυτά, που έχω ξεχωρίσει, είναι το αφρόλουτρο Noxzema Sensi Pure 0%, που έχει πραγματικά αναβαθμίσει την εμπειρία φροντίδας μου στο μπάνιο, ειδικά μετά από μια κουραστική ημέρα! Και αυτό γιατί η υποαλλεργική του σύνθεση-χωρίς parabens και χρωστικές-καθαρίζει απαλά το δέρμα μου χωρίς να δημιουργεί ερεθισμούς ή κοκκινίλες!

Ο πλούσιος αφρός του αγκαλιάζει σαν χάδι την επιδερμίδα μου προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία περιποίησης. Επίσης, η ευεργετική του σύνθεση διατηρεί τη φυσιολογική υγρασία στο δέρμα μου, χωρίς να το αφυδατώνει, ενώ ακόμη σέβεται το PH του. Σε αυτά πρόσθεσε ότι η υποαλλεργική του, δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση το κάνει ιδανικό για καθημερινή χρήση όπου και εάν βρίσκομαι... Δεν είναι τυχαίο που φέτος το καλοκαίρι, το αφρόλουτρο Noxzema Sensi Pure 0% είναι το προϊόν που δεν θα αποχωριστώ με τίποτα ακόμη και στις διακοπές μου!