To πιο Instagrammable nail studio στην Αθήνα!

To πιο Instagrammable nail studio στην Αθήνα!

Το Elisabeth’s Point τώρα αποκτά ένα νέο beauty spot στην Πεύκη, όπου η Advanced Certified Eyelash Extensionist και ιδιοκτήτριά του Έλλη Τσανταρλιώτη σε περιμένει μαζί με την ομάδα της για να σου προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ομορφιάς, που θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς από την κορυφή μέχρι τα νύχια! Σε όλα αυτά πρόσθεσε και την έντονη παρουσία του στα social media, μέσα από τα οποία μπορείς να ανακαλύψεις όλα τα νέα για τον μοναδικό αυτό χώρο.

Θα κάνετε το μανικιούρ σας και σίγουρα θα θελήσετε να βγάλετε και selfie στον υπέροχο τοίχο λουλουδιών !

Πέρυσι το Elisabeth’s Point έκλεισε 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας. Μιλήστε μας λίγο γι’ αυτήν την πορεία...

Ήταν σαν χθες που ανοίξαμε το πρώτο Elisabeths Point, ένα μικρό beauty spot στη γειτονιά στην Πεύκη, με ποιοτικές υπηρεσίες ομορφιάς. Οι συντοπίτες μάς στήριξαν, μας αγκάλιασαν και ο μικρός αυτός χώρος μεγάλωσε και σε μέγεθος και σε υπηρεσίες και έφτασε να είναι ένα πλήρες studio, όπου εργάζονται 25 υπέροχα κορίτσια.

Ποιες υπηρεσίες του Elisabeth’s Point ξεχωρίζετε;

Όλες μας οι υπηρεσίες είναι υψηλού επιπέδου, αλλά το Elisabeth’s Point καθιερώθηκε στον χώρο της ομορφιάς για το άριστο αποτέλεσμα στις τεχνικές βλεφαρίδων (extensions βλεφαρίδων - lash lift), που οφείλεται βεβαίως στις άρτια εκπαιδευμένες τεχνίτριές μας.

Φέτος εγκαινιάζετε έναν καινούριο χώρο Elisabeth’s Point στην Πεύκη. Μιλήστε μας λίγο για το νέο αυτό εγχείρημα...

Πριν από δύο μήνες εγκαινιάσαμε το δεύτερο Elisabeth’s Point στην Πεύκη (πολύ κοντά στον πρώτο μας χώρο) για να καλύψουμε τις αυξανόμενες ανάγκες των γυναικών που μας εμπιστεύονται χρόνια τώρα για την περιποίησή τους. Στον νέο χώρο, εκτός από την περιποίηση άκρων, υπάρχει ολοκληρωμένο τμήμα μακιγιάζ, όπου έμπειροι make up artists εφαρμόζουν όλες τις σύγχρονες τεχνικές μακιγιάζ.

Ποια είναι η φιλοσοφία του Elisabeth’s Point; Τι είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει;

Ταξιδεύουμε συνεχώς σε όλον τον κόσμο και ενημερωνόμαστε διαρκώς, για να φέρνουμε πρώτοι όλες τις νέες τάσεις. Επίσης, διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, που καλύπτει όλες τις ανάγκες μιας γυναίκας που θα μπει στον χώρο μας. Η μεγαλύτερή μας δύναμη, όμως, είναι η ομάδα μας. Όλα τα κορίτσια που εργάζονται στον χώρο μας και είμαστε χρόνια μαζί σε αυτή την πορεία.

Είστε μία από τις πρωτοπόρους στην Ελλάδα όσον αφορά την εφαρμογή extensions βλεφαρίδων. Πώς προέκυψε αυτό;

Η αγάπη μου για τα ταξίδια ήταν αυτή που με έφερε σε επαφή για πρώτη φορά με τα extensions βλεφαρίδων. Ήταν κάτι πρωτοποριακό που είδα στο εξωτερικό και το πίστεψα από την πρώτη στιγμή, έτσι αποφάσισα να το παρουσιάσω στις Ελληνίδες. Τελικά, είχα δίκιο.

Έχετε έντονη παρουσία και στο Instagram. Πείτε μας λίγα λόγια γι’ αυτό...

Το δίκτυο του Elisabeth’s Point Beauty Studio συνεχώς μεγαλώνει! Έτσι, η παρουσία μας εξαπλώνεται σε όλα τα κανάλια και δίκτυα, για να μας βρίσκει η κάθε γυναίκα με κάθε δυνατό τρόπο! Επόμενος στόχος μας: as many Instagram followers as possible! Πώς το κάνω αυτό; Μέσα από τους λογαριασμούς μου στο Instagram «ididitmyway» και «elisabethspoint». Μέσω αυτών, η επισκέπτρια μπορεί να ταξιδέψει «φωτογραφικά» σε μαγευτικά μέρη, να ανακαλύψει μυστικά ομορφιάς και περιποίησης, αλλά και να έχει την ευκαιρία να κερδίσει πλούσια δώρα λαμβάνοντας μέρος σε διαγωνισμούς.

Υπάρχουν και άλλα επιχειρηματικά σχέδια που έχετε ήδη δρομολογήσει για το άμεσο μέλλον; Εάν ναι, ποια είναι αυτά;

Σκεφτόμαστε ήδη να διευρύνουμε τις δραστηριότητές μας με έναν καινούριο χώρο και παράλληλα επεξεργαζόμαστε κάποιες προτάσεις για franchise.

ΒEAUTY INFO

Elisabeth’s Point, www.elisabethspoint.gr

Ελ. Βενιζέλου και Στρ. Δαγκλή, Τ.Κ. 15121, Πεύκη, τηλ. 210 8023376

Νέος χώρος: Λεωφ. Ειρήνης 20, Τ.Κ. 15121, Πεύκη, τηλ. 210 6140117

Facebook: Elisabeth’s Point Beauty Studio

Instagram: ididitmyway / elisabethspoint