Beauty alert: Νέες hair sheet masks!

Beauty alert: Νέες hair sheet masks!

Ανήκω στις τυχερές που σχεδόν σε καθημερινή βάση φθάνουν στα χέρια μου νέα προϊόντα, τα οποία καλούμαι να δοκιμάσω για να μεταφέρω τη δική μου οπτική σε εσένα. Πρόσφατα δοκίμασα τη νέα μάσκα μαλλιών, Hair Sheet Mask του Wash & Go, με υφασμάτινο σκουφάκι θερμότητας, η οποία αμέσως μου κέντρισε το ενδιαφέρον.

Και σου εξηγώ το γιατί.

Το υφασμάτινο αυτό σκουφάκι, στην πραγματικότητα είναι μια μοναδική θεραπεία μαλλιών, που εφαρμόζεται σε στεγνά και νωπά μαλλιά περιβάλλοντάς τα με μια λεπτή στρώση κρέμας, ενώ παράλληλα απελευθερώνει την απαραίτητη θερμότητα, η οποία ενισχύει τη δράση της κρέμας αφήνοντας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και αναζοωγόνησης. Και όλα αυτά σε μόλις 15 λεπτά!

Η νέα μάσκα μαλλιών κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικούς τύπους, που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη. Συγκεκριμένα, στη σειρά θα βρεις τη μάσκα για εντατική περιποίηση, που είναι ιδανική για ταλαιπωρημένα μαλλιά, τη μάσκα για κανονικά μαλλιά που χαρίζει λάμψη και απαλότητα και τη μάσκα που προστατεύει το χρώμα των βαμμένων μαλλιών. Και όλα αυτά στη μοναδική τιμή των 3,89 ευρώ που την κάνει ακόμη πιο προσιτή για συχνή χρήση!

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τη μάσκα που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και απλά να αφεθείς στη φροντίδα της!