Stylish updos: Με αυτά τα προϊόντα θα δημιουργήσεις τον πιο τέλειο κότσο!

Όσα πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου!

Stylish updos: Με αυτά τα προϊόντα θα δημιουργήσεις τον πιο τέλειο κότσο!

Με αυτά τα προϊόντα θα δημιουργήσεις τον πιο τέλειο κότσο. Τα stylish updos είναι κάθε χρόνο η πιο chic επιλογή για τις εμφανίσεις σου.

άρε µερικές ιδέες για να είσαι ξέγνοιαστη χωρίς να ανησυχείς για το styling των µαλλιών σου, υιοθετώντας εύκολα και γρήγορα σινιόν για ένα ροµαντικό και φρέσκο look.

Κορίτσια προσοχή! Αυτά είναι τα 4 SOS tips για να μην λαδώνουν τα μαλλιά σας!

Επικίνδυνη μόδα τα ράστα μαλλιά! Μόλις δείτε τι προκαλούν θα πάθετε σοκ!

Τα ράστα μαλλιά είναι σίγουρα επικίνδυνη μόδα και μόλις δείτε τι προκαλούν θα πάθετε σοκ!

Τα μαλλιά ράστα, η προσθετική μαλλιών και άλλου είδους τεχνικές που αφορούν τράβηγμα του τριχωτού της κεφαλής μπορεί να προκαλέσουν μόνιμη απώλεια μαλλιών. Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κέιπ Τάουν σημειώνουν ότι ακόμη και τα κοτσιδάκια, οι αλογοουρές, οι σφιχτοί κότσοι αλλά και τεχνικές εργασίες, όπως η ισιωτική, μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα.

Οι επιστήμονες μελέτησαν περί τις 2.000 ενηλίκους και παιδιά στη Νότιο Αφρική και είδαν ότι ένα στα επτά κορίτσια σχολικής ηλικίας καθώς και το ένα τρίτο των γυναικών υποφέρουν από «αλωπεκία από έλξη», απώλεια δηλαδή των μαλλιών που προκαλείται από το υπερβολικό τράβηγμά τους.

Μεγάλη προσοχή! Αυτά τα τρόφιμα μπορούν να σε σκοτώσουν ενώ οδηγείς!

Οι επιστήμονες πιστεύουν, όπως αναφέρουν στο έντυπο «Βritish Journal of Dermatology», ότι τα αποτελέσματα αυτά αφορούν όλα τα άτομα, ανεξαρτήτως του τύπου μαλλιών που διαθέτουν.