Με δύναμη από τη φύση!

Με δύναμη από τη φύση!

Εάν είσαι λάτρης των βιολογικών προϊόντων τότε θα λατρέψεις την ιταλική σειρά Apiarium Bio Natural Cosmetics, η οποία διατίθεται πια και στην Ελλάδα από την εταιρία bioLEON!

Η ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας είναι οικολογική με 100% φυσικές συνθέσεις, που θα περιποιηθούν απαλά το σώμα σου αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα στο πέρασμά τους. Στην Apiarium Bio Natural Cosmetics θα βρεις μία σειρά από υπέροχα αφρόλουτρα, κρέμες σώματος, πήλινγκ σώματος, λάδια σώματος, eau de toilette αλλά και sticks για τον χώρο.

Bio συνθέσεις
Όλες οι φόρμουλες της σειράς είναι 100% φυσικές χωρίς την προσθήκη συστατικών όπως σιλικόνες, parabens κ.ά., ενώ τα προϊόντα της Apiarium Bio Natural Cosmetics δεν δοκιμάζονται πάνω σε ζώα.

Vintage συσκευασίες!
Εκτός από τις υπέροχες βιολογικές συνθέσεις των προϊόντων της σειράς η Apiarium Bio Natural Cosmetics ξεχωρίζει για τις μοναδικές ρετρό συσκευασίες των προϊόντων της, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τη δεκαετία του 1950.

Η ολοκληρωμένη σειρά
Η Apiarium Bio Natural Cosmetics διατίθεται σε 5 υπέροχα αρώματα: το αισθησιακό Amber & Jasmine, το δυνατό Cedar & Patsouli, το φρέσκο Tulip & Poppy, το απαλό Vanilla & Almond και το ανάλαφρο Water & Salt.

Info:
Όλα τα προϊόντα της σειράς Apiarium Bio Natural Cosmetics θα τα βρεις σε επιλεγμένα Φαρμακεία και σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα αλλά και στο bioleon.gr.