I am just a city girl!

I am just a city girl!

Εάν είσαι κορίτσι της πόλης, όπως εγώ, πρέπει να μάθεις πως να προστατεύεις την επιδερμίδα σου από το καυσαέριο, τους περιβαλλοντικούς ρύπους αλλά και το στρες που επιβαρύνουν το δέρμα προκαλώντας πρόωρα σημάδια γήρανσης.

Σύμμαχός μου σε αυτό δεν είναι άλλος από την ολοκληρωμένη σειρά bioten Detox, που ανακάλυψα πρόσφατα και αποτελεί πλέον το must-have της καθημερινής ιεροτελεστίας φροντίδας μου για μια υγιή, φρέσκια και λαμπερή όψη. Και επειδή όλα ξεκινούν από τον καθαρισμό, το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί μόλις ξυπνήσω είναι να χρησιμοποιήσω το τζελ καθαρισμού της σειράς, που απομακρύνει οτιδήποτε περιττό από το πρόσωπό μου, ενώ παράλληλα το προετοιμάζει για να υποδεχθεί την ευεργετική κρέμα Detox.

Για τις μέρες που αισθάνομαι την επιδερμίδα μου θαμπή και ταλαιπωρημένη η μάσκα Detox είναι ιδανική επιλογή, ενώ φυσικά δεν ξεχνώ- σε καθημερινή βάση- το βράδυ πριν πέσω για ύπνο να ολοκληρώνω την ρουτίνα ομορφιάς μου καθαρίζοντας το πρόσωπό μου με το νερό καθαρισμού Detox και εφαρμόζοντας στη συνέχεια την κρέμα νύχτας της σειράς.



Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι η μοναδική σύνθεση όλων των προϊόντων της σειράς περιλαμβάνει ακόμη το βραβευμένο και καινοτόμο συστατικό Pollu Block το οποίο δρα σε πολλαπλά επίπεδα για την αποτοξίνωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Τέλος, η σειρά είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ δεν περιέχει parabens, paraffin & χρωστικές και είναι κατά 80% τουλάχιστον φυσικής προέλευσης.



Μην χάνεις χρόνο λοιπόν και δοκίμασε σήμερα κιόλας τη νέα σειρά bioten Detox, που θα αλλάξει όλα όσα ήξερες για την τελετουργία φροντίδας σου όπως άλλωστε έκανε και σε εμένα!