Μεγαλώνουμε όμορφα χωρίς να γερνάμε

Μεγαλώνουμε όμορφα χωρίς να γερνάμε

Εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και υπερσύγχρονη τεχνολογία. Το OPSI DERMA CLINIC έχει τον ιδανικό συνδυασμό για ένα άριστο αποτέλεσμα.

Το OPSI DERMA CLINIC είναι ένα σύγχρονο επιστημονικό δερματολογικό κέντρο και ολοκληρωμένο κέντρο αισθητικής φροντίδας, το οποίο στεγάζεται σ’ έναν εντυπωσιακό, υπερσύγχρονο χώρο στην Ελευσίνα. Το εξειδικευμένο προσωπικό φροντίζει όσοι επισκεφτούν τον χώρο να απολαύσουν υπηρεσίες εστιασμένες στο πρόβλημά τους με αληθινό ενδιαφέρον και επιστημονικές γνώσεις. Στόχος τους; Το τέλειο αποτέλεσμα!

Οι ειδικοί της ομορφιάς και της υγείας

H Μαρία Ντάση, ιδιοκτήτρια και γενική διευθύντρια του OPSI DERMA CLINIC, με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες και σε Advanced Medical Esthetics & Laser Treatments στο ITEC, μας μίλησε για το αέναο κυνήγι της νεότητας: «Δεν υπάρχει ελιξίριο νεότητας και ομορφιάς. Για εμένα, το μυστικό βρίσκετε στην καθημερινή φροντίδα και ενασχόληση με τον εαυτό μας τόσο εξωτερικά όσο βέβαια και εσωτερικά».

To επιστημονικά καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό του OPSI DERMA CLINIC αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την περιποίησή σας, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, από καθημερινές εφαρμογές ομορφιάς μέχρι τις πλέον πρωτοποριακές και δραστικές θεραπείες ιατρικής αισθητικής, με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας και άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Ό,τι κι αν χρειάζεστε, είτε να ξεκουράσετε το πρόσωπό σας μετά από μια δύσκολη μέρα, είτε να προετοιμαστείτε για ένα σημαντικό επερχόμενο γεγονός, όπως ο γάμος σας, είτε να καταπολεμήσετε σοβαρότερες καταστάσεις του δέρματος όπως οι ρυτίδες έκφρασης και γήρανσης, οι δυσχρωμίες, η ακμή, η χαλάρωση ή η κυτταρίτιδα, απευθυνθείτε στους απόλυτα εξειδικευμένους, διεθνώς καταξιωμένους και απόλυτα συνεπείς συνεργάτες του OPSI DERMA CLINIC.

Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ

«Το να νιώθει κάποιος όμορφος είναι απαραίτητο συστατικό για την ισορροπία και την καλή του ψυχολογία, πράγμα που συνδέεται άμεσα με τη γενικότερη υγεία του», επισημαίνει η κυρία Ντάση και τονίζει ότι είναι σημαντικό κάθε γυναίκα να «απευθύνεται σε έναν υπεύθυνο ιατρικό χώρο έτσι ώστε να μπορεί να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και μάλιστα με έναν απόλυτα φυσικό και ασφαλή τρόπο». Όπως λέει η ίδια, αυτό που ξεχωρίζει το OPSI DERMA CLINIC είναι ότι κάθε ενδιαφερόμενος «είναι για εμάς ξεχωριστός. Αφού πρώτα συζητήσουμε μαζί του για τις ανάγκες του και γίνουν τα απαραίτητα διαγνωστικά τεστ, φτιάχνουμε μαζί του ένα μοναδικό και εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπειών για να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο».

Η αδιαμφισβήτητη επιτυχία οφείλεται στο σύνολο των θεραπειών που εφαρμόζονται, γιατί συνδυάζουν την πιο σύγχρονη ιατρική τεχνολογία με την υψηλού επιπέδου επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού. Ζητώ από τη γενική διευθύντρια να μου διηγηθεί ένα περιστατικό που την έχει κάνει να νιώσει πραγματικά περήφανη για τις υπηρεσίες που προσφέρει στον χώρο που έχει δημιουργήσει. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα κορίτσι 20 ετών με έντονο πρόβλημα ακμής που είχε βαθιές ουλές εξαιτίας της. Ως μαθήτρια είχε πέσει θύμα bullying στο σχολικό της περιβάλλον λόγω του συγκεκριμένου θέματος και ήταν πραγματικά αναστατωμένη κι απογοητευμένη. Μετά από μια σειρά αναπλαστικών και ρυθμιστικών θεραπειών καταφέραμε να της δώσουμε ένα πρόσωπο καθαρό και λαμπερό. Η χαρά της ήταν μεταδοτική. Ήμασταν τόσο ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και η νεαρή γυναίκα μας έκανε ακόμα πιο ευτυχισμένους λέγοντάς μας ότι της αλλάξαμε όχι μόνο το δέρμα αλλά και ολόκληρη τη ζωή της». Συχνά οι υπηρεσίες ομορφιάς παρεξηγούνται στη χώρα μας. Πολλές φορές τις θεωρούμε ένδειξη ματαιοδοξίας και υπερβολής. «Το να θες να νιώθεις όμορφα πρώτα για τον εαυτό σου και μετά για τους άλλους, να αρέσεις και να έχεις αυτοπεποίθηση, είναι ενδείξεις αυτοσεβασμού και όχι ματαιοδοξίας!» ξεκαθαρίζει η κυρία Ντάση.

Ένας για όλους και όλοι για έναν

«Προκειμένου να αποφύγουμε αποτυχίες και υπερβολές», υποστηρίζει η ιδιοκτήτρια του OPSI DERMA CLINIC, «κριτήριο πρέπει να είναι ο επαγγελματισμός και η ποιότητα των υπηρεσιών και όχι το εξωφρενικά χαμηλό κόστος ή η απόσταση από το σπίτι μας. Για την αποφυγή των ατυχημάτων, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνει κάποιος είναι να απευθυνθεί σε έναν αναγνωρισμένο ιατρικό χώρο και όχι σε όποιον κάνει πολύ μεγάλες εκπτώσεις και δώρα προκειμένου να τραβήξει το ενδιαφέρον.

Πίσω από την πολύ χαμηλή τιμή, πιθανότατα κρύβονται και χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες. Δεν μπορεί οποιοσδήποτε, χωρίς την απαραίτητη εξειδίκευση και τα πιστοποιητικά, να εφαρμόζει ιατρικές-επεμβατικές θεραπείες και πράξεις». Όπως λέει, κάθε γυναίκα, κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και το ίδιο και οι ανάγκες του. «Δική μας δουλειά είναι να αναγνωρίσουμε τις ειδικές ανάγκες, να αντιληφθούμε τις επιθυμίες του ατόμου που επισκέπτεται τον χώρο μας, ώστε να προσφέρουμε στον καθένα ξεχωριστά τις κατάλληλες για αυτόν θεραπείες. Η σύγχρονη Ελληνίδα προσέχει το σώμα και το πρόσωπό της και δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εξωτερική της εμφάνιση. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες χώρες παγκοσμίως όσο αφορά τον αριθμό των αισθητικών θεραπειών και επεμβάσεων αναλογικά πάντα με τον πληθυσμό της».

Είμαστε τυχεροί, επισημαίνει, γιατί ζούμε σε μια εποχή όπου η σύγχρονη ιατρική επιστήμη μπορεί να μας δώσει λύσεις για οποιαδήποτε αισθητική ανάγκη. Ο ευσεβής πόθος όλων μας εκφράζεται μέσα από το δικό της μότο: «Μεγαλώνουμε όμορφα χωρίς να γερνάμε».

Info

OPSI DERMA CLINIC: Εθνικής Αντιστάσεως 109, Ελευσίνα, 2114123848, www.opsidermaclinic.gr, info@opsidermaclinic.gr

Facebook: @opsidermaclinic

Instagram: @opsidermaclinic