Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η σειρά Detox του bioten σου κάνει δώρο ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη!

Η σειρά Detox του bioten σου κάνει δώρο ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη!
BEAUTY NEWS 18.11.2019 10:00
Follow us on Google News

Εάν είσαι κορίτσι της πόλης και ονειρεύεσαι να ταξιδέψεις στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ τώρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα.

Πως μπορείς να το κάνεις αυτό; Κάνοντας ένα απλό κλικ στο citygirl.biotencosmetics.com και παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό bioten detox με δώρο ένα μοναδικό ταξίδι για 2 άτομα στη Νέα Υόρκη. Όμως τα δώρα δεν σταματούν εκεί! Έτσι, μπορείς να κερδίσεις προϊόντα της σειράς detox, μια επαγγελματική φωτογράφιση για να αναδείξεις το city girl που κρύβεις μέσα σου και αποχυμωτές τελευταίας τεχνολογίας για να δημιουργήσεις τα δικά σου Detox smoothies. Μην αργείς λοιπόν!

Λίγα λόγια για τη σειρά

Για μια λαμπερή και προστατευμένη επιδερμίδα ιδανική είναι η ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας bioten Detox που προσφέρει άμεση αποτοξίνωση στην επιδερμίδα σου.

Η σειρά, που είναι ενισχυμένη με 100% φυσικό άνθρακα, περιλαμβάνει το τζελ καθαρισμού και το νερό καθαρισμού, που αφαιρεί οτιδήποτε περιττό από το δέρμα , την κρέμα ημέρας και νύχτας και μια εντατική μάσκα προσώπου, η οποία ενδείκνυται για την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Όλα τα προϊόντα της σειράς περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το βραβευμένο και καινοτόμο συστατικό Pollu Block το οποίο δρα σε πολλαπλά επίπεδα για την αποτοξίνωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Τη σειρά ολοκληρώνει το αφρόλουτρο bioten detox, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με αγγούρι και τσάι Matcha, ενώ ακόμη είναι ενισχυμένο με τεχνολογία Micellar. Τέλος, η σειρά είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ δεν περιέχει parabens, paraffin & χρωστικές και είναι κατά 80% τουλάχιστον φυσικής προέλευσης.


Εάν θέλεις λοιπόν να αναδείξεις το city girl που έχεις μέσα σου δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τη σειρά bioten detox, που φροντίζει κάθε κορίτσι της πόλης να διατηρήσει μια όμορφη και φωτεινή επιδερμίδα.Share