Fashion forward!

Fashion forward!

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας είναι το top fashion γεγονός, που κάνει την καρδιά κάθε ορκισμένης fashionista να χτυπά πιο δυνατά! Όχι μόνο γιατί θέλει να ξεχωρίσει στο front row με το outfit που θα επιλέξει, αλλά και γιατί θέλει να είναι και να δείχνει στα καλύτερά της! Έτσι, τα υγρά μαντιλάκια Pom Pon Micellaire αναδεικνύονται στον Νο1 beauty σύμμαχό τους!

Υγρά μαντηλάκια

Δεν είναι μυστικό ότι το λαμπερό δέρμα απαιτεί αποτελεσματικό καθαρισμό! Τα υγρά μαντιλάκια Pom Pon Micellaire ενσωματώνουν στον σχεδιασμό τους τεχνογνωσία από τη φύση, αλλά και πολύτιμα συστατικά της, όπως το νερό Micellaire!

Χάρη στις «έξυπνες» φυσαλίδες νερού που περιέχουν, τα υγρά μαντιλάκια Pom Pon Micellaire:

  • «Μαγνητίζουν» ρύπους και μακιγιάζ, με μία μόνο κίνηση.
  • Αποκαθιστούν την υγρασία της επιδερμίδας, χωρίς να αφήνουν ίχνος λιπαρότητας.
  • Τονώνουν και αναζωογονούν το δέρμα, χαρίζοντάς του λάμψη!

Υγρά μαντηλάκια καθαρισμού

Έτσι, δεν χρειάζεται πλέον να αναρωτιέστε πώς καταφέρνουν όλες οι VIP guest των catwalks να δείχνουν πάντα τόσο εκθαμβωτικές!

pom pon μαντηλάκια

Χάρη στις όμορφες και πρακτικές τους συσκευασίες, 10 & 20 τεμαχίων, τα υγρά μαντιλάκια Pom Pon Micellaire θα γίνουν το δικό σας «it» fashion item, αφού μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας είτε για να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας αναλλοίωτο κάνοντας ένα γρήγορο ρετούς είτε για να τονώσετε και να αναζωογονήσετε το δέρμα σας, όπου και αν βρίσκεστε!