Όμορφη από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Όμορφη από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Είσαι φαν των βιολογικών προϊόντων τόσο για τη διατροφή σου όσο και για την φροντίδα της επιδερμίδας σου; Εάν ναι, τότε σίγουρα πρέπει να εμπιστευτείς τα προϊόντα της εταιρίας bioLEON.

Ξεκίνα λοιπόν κάνοντας το δικό σου crash test στην οικολογική σειρά Apiarium Bio Natural Cosmetics, με προϊόντα με 100% φυσικές συνθέσεις. Ειδικότερα, η σειρά περιλαμβάνει υπέροχα αφρόλουτρα, κρέμες σώματος, πήλινγκ σώματος, λάδια σώματος και eau de toilette, που αφήνουν στο δέρμα σου ένα υπέροχο διακριτικό άρωμα αλλά και sticks για τον χώρο.

κρέμα σώματος apiarium

Όλα τα προϊόντα της σειράς Apiarium Bio Natural Cosmetics κλείνονται σε υπέροχες vintage συσκευασίες, οι οποίες αντλούν την έμπνευσή τους από διαφημιστικές καμπάνιες της θρυλικής δεκαετίας του 1950. Η Apiarium Bio Natural Cosmetics διατίθεται σε 5 υπέροχα αρώματα: το αισθησιακό Amber & Jasmine, το δυνατό Cedar & Patsouli, το φρέσκο Tulip & Poppy, το απαλό Vanilla & Almond και το ανάλαφρο Water & Salt.

σκραμπ σώματος από τη bioLEON

Πες αντίο στα σημάδια του χρόνου

Το μυστικό για να καταπολεμήσεις λεπτές γραμμές και ρυτίδες μέσα από μια σφριγηλή και ελαστική επιδερμίδα κρύβεται στην κρέμα ανάπλασης Loom Bioearth με 79% έκκριμα σαλιγκαριού. Χάρη στην ενυδατική, αναγεννητική και επουλωτική της δράση καταπολεμά τις πρόωρες ρυτίδες και μειώνει σημάδια όπως ακμή, ουλές, πανάδες και εγκαύματα.

μάσκα προσώπου loom

Στοχευμένη φροντίδα!

Για έξτρα ενυδάτωση, σύσφιξη, ανάπλαση, αντιρυτιδική δράση, καταπολέμηση των ερεθισμών, λάμψη, εφέ τύπου botox και αποτοξίνωση χρησιμοποίησε 1-2 φορές την εβδομάδα τις βιολογικές μάσκες μιας χρήσης 15ml από την Bioearth, ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο της επιδερμίδας σου.

μάσκες προσώπου

Ανακουφίσου από αρθριτικούς πόνους & τραυματισμούς!

Αφέσου στις ευεργετικές ιδιότητες της κρέμας μασάζ Styx με γάλα κατσίκας και αιθέρια έλαια. Η πολύτιμη σύνθεσή της καταπραϋνει από τους μυϊκούς και αρθριτικούς πόνους, τα πιασίματα, τα διαστρέμματα και το αυχενικό.

κρεμα μασαζ κατσίκας χερια

Στην περίπτωση που θέλεις ακόμη πιο εντατική φροντίδα για τους ταλαιπωρημένους μυς και τις αρθώσεις χρησιμοποίησε το γαλάκτωμα και το λάδι Chin min από την Styx, το οποίο βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος και αναζωογονεί τον οργανισμό, ενώ είναι ιδανικό και για την προετοιμασία των μυών πριν από την προπόνηση.

Τσιν Μιν γαλάκτωμα


Info:
Τα προϊόντα Apiarium Bio Natural Cosmetics, Bioearth και Styx θα τα βρεις σε επιλεγμένα Φαρμακεία, σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα αλλά και στο bioLEON.gr.