Οι δυο βασικές ασκήσεις για να αποκτήσεις πιο λαμπερό δέρμα με... face yoga!

Η τεχνική που έχει ξετρελάνει τους πάντες!

Οι δυο βασικές ασκήσεις για να αποκτήσεις πιο λαμπερό δέρμα με... face yoga!

Τι είναι αυτό που έχει κάνει όλους στον κόσμο της ομορφιάς να παραμιλάνε; Η face yoga! Τώρα μπορείς με δυο βασικές ασκήσεις να αποκτήσεις πιο λαμπερό δέρμα στο λεπτό!

Αν φροντίζεις το δέρμα σου καθημερινά με τα κατάλληλα προϊόντα, βλέπεις στον καθρέφτη σου ένα λαμπερό και φρέσκο πρόσωπο. Είναι κανόνας!

Life is better in pink! Αυτές είναι οι αποχρώσεις στο μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσετε για το φθινόπωρο!

Ωστόσο, μπορείς να ενισχύσεις την δράση τους ακόμα περισσότερο επιλέγοντας συγκεκριμένες ασκήσεις για να τονώσεις την κυκλοφορία του αίματος και να αντιμετωπίσεις τη χαλάρωση με φυσικό τρόπο. Η περίφημη “face yoga” ή αλλιώς “εκγύμναση των μυών του προσώπου” κερδίζει διαρκώς έδαφος, με τις γυναίκες να απολαμβάνουν τα εμφανή αποτελέσματα. Δοκίμασέ την και θα μας θυμηθείς!

Τι είναι

Ο πιο σύγχρονος τρόπος για να διατηρήσεις τη νεανικότητα στο δέρμα σου είναι να κάνεις στοχευμένες ασκήσεις και πιέσεις με τα δάχτυλα ή γκριμάτσες με το στόμα. Αφιέρωσε περίπου 1 λεπτό σε κάθε άσκηση ή μάλαξη face yoga, επανάλαβε πρωί-βράδυ και θα δεις το πρόσωπό σου να είναι ξεκούραστο κάθε μέρα. Και το σημαντικότερο; Όλα αυτά θα τα κάνεις μπροστά στον καθρέφτη σου χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείς καν ή να κλείσεις ραντεβού σε κάποιον εξειδικευμένο χώρο! Να θυμάσαι ότι τα προϊόντα περιποίησης θα δράσουν ακόμα καλύτερα στην επιδερμίδα σου.


Κάνε 2 βασικές ασκήσεις


Ειδικοί εκπαιδευτές Face Yoga Specialists διδάσκουν στο εξωτερικό τους τρόπους με τους οποίους εκτελείται η face yoga. Ωστόσο, υπάρχουν δύο απλές ασκήσεις για τα μάγουλα και το λαιμό που μπορείς να κάνεις από σήμερα, προκειμένου να πάρεις μια ιδέα σχετικά με την εκγύμναση του προσώπου. Αν, μάλιστα, τις εφαρμόζεις καθημερινά, 2 φορές τη μέρα, θα πετύχεις εύκολα και γρήγορα μια πιο ξεκούραστη όψη, λάμψη και σφριγηλότητα στο δέρμα σου αλλά και βελτίωση του περιγράμματος και κάψιμο λίπους από τα επίμαχα σημεία.

* Φούσκωσε τα μάγουλά σου και μετακίνησε τον αέρα από το ένα στο άλλο, κρατώντας το στόμα κλειστό για 30 δευτερόλεπτα. Επανάλαβε δύο φορές συνεχόμενα το πρωί και πάλι το βράδυ πριν κοιμηθείς.

* Γύρε αργά το κεφάλι σου προς τα πίσω και μείνε σε αυτήν τη θέση στέλνοντας 15 δυνατά φιλιά στο ταβάνι! Χαλάρωσε και γύρισε στην αρχική σου θέση. Επανάλαβε δύο φορές το πρωί και ξανά το βράδυ.


Extra tip

Χαμογέλα όσο μπορείς περισσότερο, αγνοώντας τον μύθο που θέλει το γέλιο να δημιουργεί ρυτίδες! Η αλήθεια είναι ότι όσο γελάμε, οι μύες στα μάγουλα τεντώνονται και καίγεται το λίπος που υπάρχει στην περιοχή. Διπλό, λοιπόν, το καλό: Βελτιώνεις την εμφάνισή σου αλλά και τις κοινωνικές σου σχέσεις.

Από το περιοδικό Miss Glitter Magazine