Στροφή... στη φύση!

Στροφή... στη φύση!

Τα βιολογικά καλλυντικά με φυσικά συστατικά αποτελούν την πιο hot τάση στην κοσμητολογία γιατί προσφέρουν φυσικές συνθέσεις, που σέβονται το δέρμα σου χωρίς να προκαλούν ίχνος ερεθισμών! Πρόσφατα μάλιστα η εταιρία bioLEON έφερε και στην Ελλάδα την ιταλική οικολογική σειρά Apiarium Bio Natural Cosmetics, τα προϊόντα της οποίας σίγουρα θα γίνουν ένα με την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου. Και αυτό γιατί είναι μια ολοκληρωμένη eco-friendly σειρά περιποίησης για το σώμα, και όχι μόνο, με 100% φυσικές συνθέσεις. Η σειρά περιλαμβάνει μοναδικά αφρόλουτρα, πλούσιες κρέμες σώματος, πήλινγκ σώματος, λάδια σώματος και eau de toilette, που αφήνουν στο δέρμα σου ένα υπέροχο διακριτικό άρωμα αλλά και αρωματικά sticks για τον χώρο.
Σούπερ ρετρό συσκευασίες

καλλυντικά

Τα προϊόντα της σειράς Apiarium Bio Natural Cosmetics σφραγίζονται σε υπέροχες vintage συσκευασίες, που θυμίζουν διαφημιστικές καμπάνιες της δεκαετίας του 1950.
Η Apiarium Bio Natural Cosmetics διατίθεται σε 5 υπέροχα αρώματα: το αισθησιακό Amber & Jasmine, το δυνατό Cedar & Patsouli, το φρέσκο Tulip & Poppy, το απαλό Vanilla & Almond και το ανάλαφρο Water & Salt.

Τα προϊόντα της σειράς Apiarium Bio Natural Cosmetics θα τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία και σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα αλλά και στο bioLEON.gr.

γυναίκα

bioLEON

ομορφιά

περιποίηση

σώμα

λάδια σώματος

αφρόλουτρα

eau de toilette