Jeju by Ziaja: Ολοκληρωμένη φροντίδα για την νεανική επιδερμίδα!

Jeju by Ziaja: Ολοκληρωμένη φροντίδα για την νεανική επιδερμίδα!

Έχετε ακούσει ποτέ για το νησί Jeju; Για τους λάτρεις των καλλυντικών, αυτό το όνομα μπορεί να γίνει γνωστό χάρη στη νέα σειρά της Ziaja. Το κορεάτικο νησί αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το όνομα των νέων καλλυντικών της Ziaja .

Το νησί Jeju αξίζει σίγουρα την προσοχή μας λόγω του μοναδικού υποτροπικού κλίματος του. Αυτή η ηφαιστειογενής περιοχή είναι οικότοπος για ιδιαίτερα είδη πανίδας και χλωρίδας. Το νησί Jeju ανήκει στην προστατευόμενη φυσική κληρονομιά της UNESCO.

Ο σκοπός της σειράς jeju είναι να καλύψει τις ανάγκες των νέων και δραστήριων ανθρώπων Η φροντίδα της νεανικής επιδερμίδας είναι συχνά επιτακτική καθώς το εφηβικό δέρμα είναι συχνά είτε λιπαρό ή υπερβολικά στεγνό. Υπό την επίδραση των ορμονικών αλλαγών, οι σμηγματογόνοι αδένες λειτουργούν πιο εντατικά, διεγείροντας την υπερβολική παραγωγή σμήγματος. Ως αποτέλεσμα, οι πόροι είναι φραγμένοι, εμφανίζονται σπυράκια, και το δέρμα γίνεται πιο επιρρεπές στην ακμή.

Η σειρά Jeju με επιλεγμένες καλλυντικές φόρμουλες ειδικά σχεδιασμένες για τους νέους, έχει σαν στόχο τον καθαρισμό, την αντι-σμηγματόρροια, την αντιβακτηριακή δράση , καθώς και ενυδατικά και καταπραϋντικά αποτελέσματα. Τα δύο κύρια συστατικά των Jeju είναι φυσικές πρώτες ύλες ασιατικής προέλευσης όπως η ιαπωνική καμέλια και ο άνθρακας binchotan. Το έλαιο από Ιαπωνική καμέλια εξάγεται από τους σπόρους Camellia japonica, ένα φυτό που προέρχεται από το νησί Jeju, είναι διάσημο για τις αντιοξειδωτικές και καλμαντικές ιδιότητες του. Μαλακώνει, καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα.

Ο άνθρακας binchotan είναι πλούσιο σε ορυκτά στοιχεία. Προσελκύει όλους τους ρύπους και το περίσσιο σμήγμα και συστέλλει τους πόρους. Επίσης το εκχύλισμα κίστου, πλούσιο σε πολυφαινόλες έχει αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

Παράλληλα το αναζωογονητικό άρωμα της Jeju, από άνθη ροδιάς, μαύρη σταφίδα και νότες από μέντα διεγείρει τις αισθήσεις.

Η Jeju σας προσκαλεί να πειραματιστείτε με νέες, ενδιαφέρουσες υφές χρώματα και αρώματα!