Βρες το καθαριστικό προσώπου που ταιριάζει στη δική σου επιδερμίδα!

Βρες το καθαριστικό προσώπου που ταιριάζει στη δική σου επιδερμίδα!

Το συχνότερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες στην περιποίηση του προσώπου τους είναι η αμέλεια για τον σωστό καθαρισμό του. Η καθημερινή έκθεση στη ρύπανση, τον καπνό, την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και ο ιδρώτας και η βρωμιά που συγκεντρώνει το δέρμα μας όλη την ημέρα ταλαιπωρούν και καταπονούν την επιδερμίδα.

Ο καθαρισμός του προσώπου πρέπει να αποτελεί μια καθημερινή συνήθεια. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα από τους φραγμένους πόρους του δέρματος διατηρώντας την επιδερμίδα καθαρή, λεία, και λαμπερή. Ένας σχολαστικός καθαρισμός, δύο φορές την ημέρα, αποτελεί το πρώτο βήμα φροντίδας και τη βάση της ομορφιάς του δέρματος.

Γνωρίστε τη νέα σειρά προϊόντων περιποίησης και καθαρισμού της ag Pharm που θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες!

  • GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ MOISTURIZING για ξηρές και κανονικές επιδερμίδες, 200ml.
  • GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ PURIFYING για λιπαρές επιδερμίδες, 200ml.
  • MICELLAIRE FOR FACE AND EYES απαλό Demake Up για την περιοχή του προσώπου και των ματιών, 300ml.

Το MOISTURIZING FACE CLEANSING GEL της ag Pharm αποτελεί το ιδανικό προϊόν καθαρισμού για ξηρές & κανονικές επιδερμίδες με καλέντουλα, χαμομήλι και εκχύλισμα Σεντέλας που ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους και το μακιγιάζ ενώ παράλληλα, λόγω των πλούσιων συστατικών του, ενυδατώνει και απαλύνει την επιδερμίδα. Η εφαρμογή του gel πρέπει να αποφεύγεται στην περιοχή των ματιών.

Το PURIFYING FACE CLEANSING GEL της ag Pharm αποτελεί το κατάλληλο προϊόν καθαρισμού για λιπαρές και νεανικές επιδερμίδες. Περιέχει πρόπολη που προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση και αντιοξειδωτική προστασία περιορίζοντας τη λιπαρότητα και πράσινο τσάι, που αναζωογονεί και αποτοξινώνει το δέρμα. Η εφαρμογή του gel πρέπει να αποφεύγεται στην περιοχή των ματιών.

Το MICELLAIRE FOR FACE AND EYES της ag Pharm περιέχει πανθενόλη, αλλαντοΐνη & εκχύλισμα αγγουριού, Είναι λοσιόν ντεμακιγιάζ ματιών και προσώπου. Η μελετημένη σύνθεσή του με θρεπτικά συστατικά, καθαρίζει απαλά και απομακρύνει εύκολα, με μια μόνο κίνηση, το μακιγιάζ και την αδιάβροχη μάσκαρα, χωρίς τρίψιμο. Παράλληλα, θρέφει, ενυδατώνει και διατηρεί μαλακές και ελαστικές τις βλεφαρίδες ενώ, δεν ερεθίζει και δεν αφυδατώνει την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.

Η νέα σειρά προϊόντων καθαρισμού της ag Pharm κυκλοφορεί σε όλα τα φαρμακεία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ:

www.agpharm.gr

info@agpharm.gr

Διεύθυνση: Σαλαμινίας 9, Ταύρος Τ.Κ. 17778

τηλ. επικοινωνίας: 210.4183510