Οι ευεργετικές ιδιότητες του μελιού μέσα από τη Ziaja

Οι ευεργετικές ιδιότητες του μελιού μέσα από τη Ziaja

Οι ευεργετικές ιδιότητες του μελιού είναι γνωστές από τα αρχαία ακόμη χρόνια .

Το μέλι, παρά το ότι είναι τρόφιμο και όχι φάρμακο, χρησιμοποιήθηκε σε εφαρμογές στην παραδοσιακή ιατρική. Το υψηλής ποιότητας μέλι περιέχει πολλά σημαντικά αντιοξειδωτικά. Αυτά περιλαμβάνουν οργανικά οξέα και φαινολικές ενώσεις όπως τα φλαβονοειδή .
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ο συνδυασμός αυτών των ενώσεων δίνει στο μέλι την αντιοξειδωτική του δύναμη .

Ανάλογα με το είδος του μελιού μπορούμε να λάβουμε διαφορετικές ιδιότητες προσαρμόζοντας τα ανάλογα με τον τύπο δέρματος. Καταπολεμά αποτελεσματικά τον ερεθισμό του δέρματος & την ακμή. Ενυδατώνει ,θρέφει και μαλακώνει την επιδερμίδα χαρίζοντας λάμψη.

Η Ziaja δημιούργησε μια σειρά με 3 μάσκες μελιού για κάθε τύπο δέρματος που μας αποπλανούν με το άρωμα ,το χρώμα και την υφή τους. Απαραίτητο για όλους όσους χρειάζονται τις υπερτροφές στη ζωή τους .Καθώς η ζωή γίνεται όλο και πιο πυρετώδης η ανάγκη για ευεξία γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Οι 3 μάσκες μελιού λοιπόν ανταποκρίνονται άριστα βελτιώνοντας την υφή του δέρματος κάνοντάς το βελούδινα απαλό και λείο.

Η μάσκα με μέλι μανούκα είναι κατάλληλη για λιπαρά και μεικτά δέρματα αφού καταπολέμα άριστα τα βακτήρια της ακμής και μειώνει τις ατέλειες.

Η μάσκα με μέλι πικραλίδας για κανονικά δέρματα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά ενώ ενισχύει την εξωτερική προστατευτική στοιβάδα της επιδερμίδας και μειώνει τους ερεθισμούς.

Ενώ το μέλι ταπιόκας ενυδατώνει και μαλακώνει το ευαίσθητο και ξηρό δέρμα.

Προτείνουμε την εφαρμογή τους 2 με 3 φορές την εβδομάδα .

Α! και μην ξεχάσετε τις αφαιρείτε με νερό ,δεν τρώγονται…!