Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκατάσταση της επιδερμίδας & των μαλλιών με βούτυρο κουπουασού!

Αποκατάσταση της επιδερμίδας & των μαλλιών με βούτυρο κουπουασού!
BEAUTY NEWS 14.01.2020 12:26
Follow us on Google News

Το κουπουασού είναι ένα δέντρο που αναπτύσσεται στα τροπικά δάση του Αμαζονίου. Το βούτυρο κουπουασού που εξάγεται από τους καρπούς του παρέχει σημαντικά οφέλη στο δέρμα και τα μαλλιά. Έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ικανότητες και πλούσια ενυδατική δράση καθώς έχει την ικανότητα να προσελκύει 240% περισσότερο νερό από άλλα παρόμοια συστατικά.

Μελέτες έχουν δείξει ότι το βούτυρο κουπουασού μπορεί να κρατήσει το δέρμα ενυδατωμένο έως και οκτώ ώρες μετά την εφαρμογή! Το βούτυρο κουπουασού θα μπορούσε να υποστηρίξει το 440% του βάρους του στο νερό, πράγμα που σημαίνει ότι 1 λίτρο βουτύρου Cupuaçu θα μπορούσε να απορροφήσει 4,4 κιλά νερό! Σε σύγκριση, το βούτυρο καριτέ υποστηρίζει το 289% του βάρους του σε νερό.

Εκτός από την αποκατάσταση του υδατικού φραγμού του δέρματος, βελτιώνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του, διατηρώντας το πιο απαλό και πιο ενυδατωμένο, μειώνοντας την εμφάνιση ατελειών, μπορεί ακόμη και να επαναφέρει το ραγισμένο ή ερεθισμένο δέρμα.

Λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας τήξης του απορροφάται πολύ γρήγορα από το δέρμα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα ή βαριά υπολείμματα.

Επίσης χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση ξηρών ή εύθραυστων μαλλιών, βελτιώνοντας την ενυδάτωση, τη λάμψη και την απαλότητα. Είναι μια εξαιρετική θεραπεία για τα μαλλιά μετά από τεχνικές εργασίες όπως η βαφή μαλλιών.

Η σειρά κουπουασού της Ziaja συνδυάζει τις εξαιρετικές ιδιότητες του βούτυρου κουπουασού με έλαιο μακαντέμια και έλαιο βραζιλιάνικων καρυδιών καθώς και βούτυρο καριτέ χαρίζοντας απαράμιλλη απαλότητα , ενυδάτωση και λάμψη σε δέρμα και μαλλιά. Το αυτό-μαυριστικό γαλάκτωμα της σειράς φέρει ένα φυσικό διακριτικό μαύρισμα στην επιδερμίδα.

Με υπέροχο άρωμα καραμελωμένων καρυδιών!

Share