Μόλις ξύπνησες και έχεις bad hair day; Δες πώς θα τα κάνεις να μοιάζουν σαν να βγήκες από το κομμωτήριο!

Τα μυστικά για να δείχνουν υπέροχα!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μόλις ξύπνησες και έχεις bad hair day; Δες πώς θα τα κάνεις να μοιάζουν σαν να βγήκες από το κομμωτήριο!

Μόλις ξύπνησες και είδες πως έχεις bad day στα μαλλιά σου; Μην πανικοβάλλεσαι δες πώς θα τα κάνεις να μοιάζουν σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο!

Πως θα κάνεις τα μαλλιά σου να μοιάζουν λες και βγήκες μόλις από το κομμωτήριο;

Σίγουρα ο κομμωτής σου δεν μπορεί να μετακομίσει μαζί σου. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου. Ρώτα τον να σου δώσει μερικές συμβουλές όμως. Όπως για παράδειγμα πως να κρατήσεις το χέρι σου για να κάνεις «κύματα» ή πως να χρησιμοποιήσετε τις συσκευές σας για να δείχνετε πάντα φρεσκο κουρεμένη.

Κάνε μασάζ στο κεφάλι σου

Είναι αρκετά σημαντικό να κάνεις μασάζ στο κρανίο σου και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Το να κάνεις μασάζ στο κεφάλι σου είναι ο τέλειος τρόπος να αποκτήσεις πλούσια μαλλιά, ενεργοποιώντας την ροή του αίματος και τα θυλάκια σας. Λίγο λάδι για τα μαλλιά και ένα μασάζ, που αν θέλεις μπορείς να το αφήσεις και όλο το βράδυ και θα αποκτήσεις μακριά μαλλιά και απαλά.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς κάποιο λάδι για τα μαλλιά;

H θεραπεία μαλλιών δεν είναι μόνο η μάσκα. Ένα λάδι που προστατεύει από την θερμότητα, κάποια αμπούλα θεραπείας, όλα αυτά θα τα κάνουν να λάμπουν.

Πώς διαλέγεις το κατάλληλο τύπο προϊόντων για τα μαλλιά σου;

Εδώ θα σε βοηθήσει ο κομμωτής σου. Πες του ότι θέλεις να αλλάξεις τα μαλλιά σου, τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και πόσο συχνά θα τα φροντίζεις για να σου δώσει ότι πρέπει.

Μερικοί πελάτες το παρακάνουν με το χρώμα και κουράζουν τα μαλλιά τους. Μια θεραπεία χρειάζεται για να φτιάξεις τα μαλλιά σου να είναι απαλά και λαμπερά.

Αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός για να κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο λαμπερά από ποτέ!

Trends 2020: Κάνε αυτές τις κοτσίδες στα μαλλιά σου μόνο με 4 βήματα!

Μόνο με 4 βήματα κάνε αυτές τις κοτσίδες στα μαλλιά σου, που ανήκουν στα πιο δημοφιλή hair trends του 2020!

Θυμάσαι τις κοτσίδες που συνήθιζες να κάνεις στα μαλλιά σου όταν ήσουν παιδί; Μάθε τώρα πως να τις φτιάχνεις όπως πρέπει για να είσαι στις τάσεις του 2020!

Είναι όμορφες, είναι απλές και μπορείς να ροκάρεις με αυτό το look, επομένως γιατί να μην αγαπήσεις αυτό το νέο trend; Ακολούθησε αυτά τα 4 βήματα και πέτυχε τα μαλλιά που θέλεις:

1.Είναι πολύ σημαντικό να κρατάς στα μαλλιά σου καθαρά και ενυδατωμένα αν θέλεις να μακρύνουν τα μαλλιά σου πιο γρήγορα και να έχεις τη δυνατότητα να κάνεις διάφορα χτενίσματα στα μαλλιά σου!

2.Βάλε το μαλακτικό σου στις άκρες των μαλλιών για να δώσεις λάμψη στα μαλλιά σου και για να μην σπάνε! Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να είσαι σίγουρη πως τα μαλλιά σου θα μείνουν λεία!

3.Φτιάξε τέσσερις μικρές κοτσίδες από το κέντρο του κεφαλιού σου! Ξεκίνα από την αρχή και κατέληξε στον αυχένα σου! Στην συνέχεια από την αριστερή πλευρά του κεφαλιού σου δημιούργησε μια παχιά κοτσίδα και τις άκρες σας αφήστε τες και δέστε τα μαλλιά σας με ένα λαστιχάκι! Επανέλαβε τα ίδια ακριβώς από την δεξιά μεριά.

4.Αν θέλεις να κρατήσεις τις κοτσίδες για λίγο περισσότερο καιρό και θέλεις να παραμείνουν λαμπερές ξέρεις ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος; Να φορέσεις ένα μεταξένιο φουλάρι όταν πέσεις για ύπνος. Θα διατηρήσεις τις κοτσίδες σου λαμπερές και δε θα χαλάσουν ούτε λίγο!

Δείτε σχετικό βίντεο: