H Naomi Campbell έκανε faux ράστα και όταν τα δεις δε θα αργήσεις να πας κομμωτήριο!

Εσείς θα τα τολμούσατε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H Naomi Campbell έκανε faux ράστα και όταν τα δεις δε θα αργήσεις να πας κομμωτήριο!

Faux ράστα έκανε η Naomi Campbell και όταν τα δεις δεν θα αργήσεις να πας στο κομμωτήριο σου και να ζητήσεις από τον hair style σου να το κάνεις και εσύ.

Ποιος δεν λατρεύει τις έγχρωμες γυναίκες με ράστα στα μαλλιά τους; Τα προσωρινά, τα μόνιμα, σε διαφορετικά μήνα, χρώματα αλλά και στιλ.

Τα faux ράστα λοιπόν - δηλαδή τα ψεύτικα - έκαναν την εμφάνιση τους και στο κόκκινο χαλί με την Naomi Campbell να τραβάει επάνω της όλη την προσοχή.

Ο Makeup artist Daniel Sallstorm μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram από selfies που τράβηξε το μοντέλο. Για να κάνω το διπλό κλικ στην φωτογραφία δεν ευθυνόταν μόνο το λαμπερό μακιγιάζ της, αλλά και τα μαλλιά της.

Ήταν super μακριά και άκρως εντυπωσιακά.

Η μόδα στα ράστα μαλλιά είναι ωστόσο και επικίνδυνη. Μόλις δείτε τι προκαλούν θα πάθετε σοκ!

Ναόμι Κάμπελ: Μας δείχνει πόσο χρόνο της παίρνει να ετοιμαστεί το πρωί!

Το γνωστό σούπερ μόντελ μας κάνει μαθήματα μακιγιάζ! Η Ναόμι Κάμπελ μας δείχνει πόσο χρόνο της παίρνει να ετοιμαστεί το πρωί!

Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά την δεκαετία του '90 όπου το μοντέλο ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα και από τότε καθιερώθηκε ως η "Μαύρη γαζέλα" . Η 49χρονη πλέον Ναόμι Κάμπελ, εξακολουθεί να κλέβει τις εντυπώσεις με την εξωπραγματική ομορφιά της, όπου και αν βρεθεί!

Η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας μοιράστηκε μέσα από το κανάλι της στο YouTube τη διαδικασία μακιγιάζ που ακολουθεί καθημερινά, η οποία διαρκεί μόλις πέντε λεπτά.

Δείτε τη στο βίντεο:

Naomi Campbell: Τι ζήτησε να σβηστεί απο το βιογραφικό της στο Wikipedia;

Είναι οξύθυμη, αντιδραστική αλλά σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν περάσει ποτέ από τις πασαρέλες.

Ο λόγος για την 45χρονη σήμερα Naomi Campbell, η οποία αποδεικνύεται πως εκτός από συμπεριφορά ντίβας διαθέτει και μυαλό. Πιο συγκεκριμένα και με βάση το ρεπορτάζ της DailMail, η «μαύρη γαζέλα» της μόδας ζήτησε έναντι αδράς αμοιβής από την εταιρία Sunshine Sachs να σβήσει από το βιογραφικό της στην Wikipedia την ερωτική της σχέση με τον Mike Tyson αλλά και την αποτυχημένη της απόπειρα στη μουσική βιομηχανία.

Η ίδια ήθελε να διαγράψει από το διαδίκτυο αυτά τα κομμάτια της ζωής της και για το λόγο αυτό ζήτησε τη βοήθειας μιας γνωστής εταιρίας που ειδικεύεται σε... «βρωμοδουλειές»!