Κάνε το όπως η JLo - Αυτή είναι η τάση στα νύχια που δεν πρέπει να χάσεις

Διαχρονικό και κλασσικό

Κάνε το όπως η JLo - Αυτή είναι η τάση στα νύχια που δεν πρέπει να χάσεις

Κάνε το και εσύ όπως η JLo! Η διάσημη τραγουδίστρια είναι γνωστή τόσο για το στυλ της, όσο και για τις beauty επιλογές της! Αυτή είναι η τάση στα νύχια που δεν πρέπει να χάσεις και σίγουρα θα λατρέψεις μιας και είναι διαχρονική και κλασσική.

To nude μανικιούρ αποτελεί μια κλασική και διαχρονική επιλογή που είναι hot κάθε εποχή του χρόνου! Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι δείχνει τα άκρα σου καθαρά και περιποιημένα, ενώ ταιριάζει σε όλες με την προϋπόθεση ότι θα επιλέξεις τον σωστό τόνο ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου.

Δώσε... βάση


Πριν επιλέξεις την αγαπημένη σου απόχρωση άπλωσε μια στρώση από ένα σκληρυντικό νυχιών, που θα γίνει η τέλεια βάση για το nude μανικιούρ σου δίνοντας του έξτρα διάρκεια.


Φροντίδα στα άκρα!


Επένδυσε σε μια πλούσια ενυδατική κρέμα χεριών, την οποία θα χρησιμοποιείς τακτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας για να διατηρείς τα χέρια σου καλά ενυδατωμένα. Με αυτόν τον τρόπο το μανικιούρ σου θα αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο. Και επίσης επειδή λογικά είστε φανατικές των νυχιών, σας έχουμε αναλυτικά όλα τα trends νυχιών που δεν πρέπει να χάσετε.

νύχια μπεζ μανό

Βερνίκι νυχιών, 60 seconds No 161, Kyana Cosmetics, €4,20 (σε επιλεγμένα κομμωτήρια, kyana.gr)

νύχια κρέμα

Προστατευτική κρέμα χεριών, Dermofilia, Protective, Frezyderm, €18,99 (στα Φαρμακεία)

νύχια κρέμα χεριών

Κρέμα χεριών, SOS Hand Cream, Bioten, €2,62

νύχια ροζ μανό

Βερνίκι νυχιών, Nail Polish, Diamonds for Breakfast, Indigo Nails Lab, €8 (indigo-nails.gr)

νύχια μανό απαλό ροζ

Περιποιητικό βερνίκι νυχιών, Nail Lacquer, Treat Love & Color Νο 40, Essie, €12

νύχια απαλό μπεζ

Βερνίκι νυχιών για ημιμόνιμο μανικιούρ, Quality Gel Polish No 449, Laloo Cosmetics (nailprocare.gr)

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOUWEEKLY ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50 ΕΥΡΩ

Selena Gomez: Τα holographic νύχια της στο νέο video clip της θα τα ζηλέψεις!

Τα holographic νύχια που επέλεξε να κάνει η Selena Gomez στο νέο video clip της θα τα ζηλέψεις, αφού εκτός το ότι είναι πολύ girly θα είναι και η νέα τάση για το 2020.

Η τραγουδίστρια μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, έκανε ένα δυναμικό comeback με δυο τραγούδια «φωτιά»... στην κυριολεξία, καθώς η θύελλα αντιδράσεων που έφερναν μαζί τους τα ήθελαν να τα έχει γράψει για τον Justin Bieber με τον οποίο πριν παντρευτεί με την Hailey Baldwin είχαν πολλά χρόνια σχέσεις.

Στο νέο της τραγούδι με τίτλο «Rare» δεν γινόταν να μην παρατηρήσω τα νύχια της, τα οποία ήταν εκπληκτικά. Μάλιστα, βρήκα και το μανό που χρησιμοποίησε.

Στα νύχια της λοιπόν, ο nail artist της επέλεξε Kiara Sky Colorbase Gel Nail Polish και η συγκεκριμένη απόχρωση έχει τον τίτλο «Shooting Star».

Για εσένα που έχει κοντά νύχια, πάρε μερικές ιδέες για μανικιού που είναι ότι πιο hot για το φετινό χειμώνα.