Η Ελένη Χατζίδου έβαλε βλεφαρίδες - «Κάγκελο» ο Ετεοκλής μόλις την είδε στο πρόσωπο

Άλλαξε όλο της το βλέμμα με μια κίνηση!

Η Ελένη Χατζίδου έβαλε βλεφαρίδες - «Κάγκελο» ο Ετεοκλής μόλις την είδε στο πρόσωπο

Η Ελένη Χατζίδου έβαλε βλεφαρίδες στα μάτια της σε μορφή extension και ο Ετεοκλής μόλις την είδε στο πρόσωπο έμεινε ξεκάθαρα «κάγκελο»! Ανέδειξε το βλέμμα της με μια μόνο κίνηση. Εξάλλου, είναι το trend της εποχής.

Η τραγουδίστρια, μετά την γέννηση της κόρης της είναι στα καλύτερά της και έχει επανέλθει πλήρως. Άλλωστε, πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο της βίντεο κλιπ, στο οποίο φαίνεται φανερά ανανεωμένη.

Θέλοντας λοιπόν να περιποιηθεί τον εαυτό της, η Ελένη Χατζίδου έβαλε βλεφαρίδες και μόλις την είδε στο πρόσωπο ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου, σίγουρα θα έμεινε μιας και της πήγε πολύ αυτό το touch up. Εξάλλου, η ίδια έχει πανέμορφα μάτια και είναι από τα ατού της το βλέμμα. Για την ιστορία, να πούμε ότι πρόκειται για πολύ συνηθισμένη τεχνική το lash extensions και είναι φοβερά διαδεδομένη. Εσύ, την έχεις δοκιμάσει;

Ελένη Χατζίδου έβαλε βλεφαρίδες

Τι να προσέξεις αν θέλεις να βάλεις κι εσύ βλεφαρίδες σαν την Ελένη Χατζίδου

Είναι σημαντικό να μην κάνουμε υπερβολές όσον αφορά τόσο την ποσότητα όσο και το μήκος των βλεφαρίδων, στόχος μας είναι να έχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, στα γατίσια μάτια θα πρέπει να δώσουμε έμφαση στο κέντρο του ματιού ώστε να μην το κάνουμε κι άλλο σχιστό. Αντίθετα, σε ένα στρογγυλό μάτι δεν βάζουμε στο κέντρο αλλά περισσότερο στις άκρες ή σε ένα εσώφθαλμο μάτι βάζουμε μάκρος στις βλεφαρίδες για να το βγάλουμε έξω. Σε ένα εξώφθαλμο παίζουε με την πυκνότητα. Υπάρχουν πολλά μυστικά και είναι βασικό να κοιτάμε το κάθε μάτι ξεχωριστά!”.

Επίσης, μεγάλη προσοχή στις μάσκαρα. Απαγορεύεται μόνο η waterproof διότι έχει μέσα λάδι αλλά έχει και πολύ οινόπνευμα που έτσι κι αλλιώς ταλαιπωρεί τις βλεφαρίδες μας. Βέβαια το αποτέλεσμα είναι τέτοιο ώστε να μην χρειάζεται να βάλεις μάσκαρα, όμως, όχι ότι απαγορεύεται. Όσον αφορά το ντεμακιγιάζ, φροντίζουμε να είναι με προϊόντα oil free. Πλενόμαστε κανονικά με gel ή αφρό και κάνουμε καθοδικές και όχι βίαιες κινήσεις. Από εκεί και πέρα, η καθημερινότητά μας δεν αλλάζει σε τίποτα! Κάνουμε τα ντους μας όλα κανονικά.

Τις πρώτες 24 ώρες μετά την εφαρμογή των extensions βλεφαρίδων δεν πρέπει να βραχούν επίσης την πρώτη βραδιά θα πρέπει να αποφύγουμε να κοιμηθούμε μπρούμυτα. Τώρα είσαι έτοιμη για να επιλέξεις τις δικές σου βλεφαρίδες extensions!