Δούκισσα Νομικού: Κούκλα και χωρίς μακιγιάζ - Έχει την πιο λαμπερή επιδερμίδα

Είναι πανέμορφη!

Δούκισσα Νομικού: Κούκλα και χωρίς μακιγιάζ - Έχει την πιο λαμπερή επιδερμίδα

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια κούκλα ακόμα και χωρίς μακιγιάζ και διαθέτει μια πάρα πολύ λαμπερή επιδερμίδα. Άλλωστε η ίδια φροντίζει και αγαπάει τον εαυτό της και δείχνει πάντα κούκλα και φρέσκια όπως και αν είναι.

Η όμορφη παρουσιάστρια μπορεί να είναι πλέον μητέρα δυο παιδιών δεν ξεχνάει ποτέ όμως να φροντίζει την επιδερμίδα της και να κερδίσει λίγο χρόνο για τον εαυτό της ώστε να δείχνει πάντα λαμπερή και πανέμορφη.

Η αλήθεια είναι πως με τέτοιο πρόσωπο δεν χρειάζεται και πολλά, όμως ξεκλέβει λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις της, όπως κάθε γυναίκα άλλωστε που αγαπάει και σέβεται τον εαυτό της.

Πρόσφατα σε μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την είδαμε χωρίς μακιγιάζ και πάθαμε πλάκα αφού είναι πάρα πολύ όμορφη και εντυπωσιακή.

Δείτε την ανάρτηση:

Να σημειώσουμε πως η Δούκισσα Νομικού έχει μπει δυναμικά στο χώρο της μόδας και με την δική της συλλογή κοσμημάτων. Δείτε τα καλύτερα κομμάτια

Δούκισσα Νομικού: Η αναπάντεχη συνεργασία - Η φωτογραφία που την «πρόδωσε»

Η Δούκισσα Νομικού τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να λείπει από τον χώρο της τηλεόρασης και να αφιερωθεί στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Ωστόσο, συνεχίζει την δουλειά της σαν μοντέλο και έκανε μια... αναπάντεχη συνεργασία την οποία και «πρόδωσε» με μια φωτογραφία της.

Το μοντέλο που αγαπάει την μόδα στα τόσα χρόνια καριέρας της, μετά τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2007, συνεργάστηκε με κορυφαίες εταιρίες. Μάλιστα, είδε επιτυχία και στην Ευρώπη, καθώς περπάτησε στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, για το Le Défilé Fashion Show της L’ Oréal Paris.

Πριν λίγες ώρες αποκάλυψε με μια φωτογραφία ακόμη μια συνεργασία της. Η Δούκισσα Νομικού θα φορέσει δημιουργία της Celia Kritharioti. Βέβαια, δεν μας ανέφερε αν θα περπατήσει σε πασαρέλα ή πρόκειται για επαγγελματική φωτογράφηση.

Δούκισσα Νομικού μοντέλο συνεργασία