Ελένη Μενεγάκη: Θες ζουμερά χείλη σαν και τα δικά της; Πώς να το πετύχεις!

Με το κατάλληλο μακιγιάζ!

Ελένη Μενεγάκη: Θες ζουμερά χείλη σαν και τα δικά της; Πώς να το πετύχεις!

Θέλεις να έχεις ζουμερά χείλη σαν της Ελένης Μενεγάκη; Ποιο είναι το μυστικό για να το πετύχεις μόνο με μακιγιάζ αλλά και την κατάλληλη φροντίδα. Τα μυστικά ομορφιά για να έχεις και εσύ σαρκώδη χείλη σαν και την παρουσιάστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη διαθέτει από τα πιο ζουμερά και σαρκώδη χείλη στη showbiz. Πώς όμως μπορείς να πετύχεις και εσύ αυτό το αποτέλεσμα εύκολα με απλό μακιγιάζ;

Ενυδάτωση

Αν κάτι έχω μάθει στα τόσα χρόνια που ταλαιπωρώ τα χείλια μου με κραγιόν, λιποζάν, lip gloss είναι ότι χρειάζονται διαρκή ενυδάτωση. Και δεν εννοώ μόνο να βάζεις λιποζάν ή lip balm όποτε σε τραβάνε. Όχι, αν το κάνεις μόνο τότε έχεις χάσει τη μπάλα. Διαρκής ενυδάτωση σημαίνει να μην ξεχνάς να πίνεις νερό μέσα στη μέρα, 2-3 φορές τη μέρα να τα ενυδατώνεις με το λιποζάν σου και το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο πάλι. Θα παρατηρήσεις ότι τα χειλάκια σου θα φαίνονται πιο γεμάτα με τον καιρό.Πάντως, αν είσαι κορίτσι του φορέματος, έχει βάλει ένα εξίσου ωραίο πρόσφατα....

Scrub

Μαζί με την ενυδάτωση πάει και το scrub. Το scrub, βέβαια, δεν χρειάζεται να το κάνεις κάθε μέρα. Μια με δυο φορές την εβδομάδα αρκούν. Τρίβοντας τα χείλια σου με μια οδοντόβουρτσα ή με ενα scrub από ζάχαρη και μέλι, πέρα από το γεγονός ότι αφαιρείς τα νεκρά κύτταρα- και άρα πιο υγιή χείλια- προκαλείς και υπεραιμία. Αυτό σημαίνει ότι το αίμα κυκλοφορεί καλύτερα, τα χείλια σου αναζωογονούνται και φαίνονται πιο μεγάλα και ζουμερά.

Concealer

Και αφού είπαμε τη μπορείς να κάνεις για να φαίνονται τα χείλια σου φυσικά πιο μεγάλα, πάμε να δούμε πως μπορεί να σε βοηθήσει και το μακιγιάζ. Το concealer είναι φίλος σου και αυτό γιατί καλύπτοντας με concealer τ;α χείλη σου, μπορείς να τα περιγράψεις λίγο πιο πάνω από όπου τελειώνουν κανονικά τα χειλάκια σου, κάνοντας τα να φαίνονται πιο μεγάλα. Θα παρακαλέσω με προσοχή το over-lining

Μολύβι χειλιών

Πολλές γυναίκες δεν το χρησιμοποιούν, όμως αν έχεις μικρά χείλη τότε το μολύβι μπορεί να φανεί έξτρα χρήσιμο. Το μολύβι σου επιτρέπει να περιγράψεις πιο έξω τα χείλια σου από την κανονική τους γραμμή, δίνοντας τους μια όψη πιο ζουμερή και πιο γεμάτη. Μπορείς να το συνδυάσεις και με το προηγούμενο tip-το concealer-για να έχεις ένα ακόμα πιο άψογο αποτέλεσμα. Και πάλι προσοχή μην το παρακάνεις με το τράβηγμα των γραμμών.

Λάμψη

Ένα διάφανο lipgloss στο τέλος του μακιγιάζ σου μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά. Η γυαλάδα και η λάμψη μου θα δώσει στα χείλια σου, θα τα κάνει να φαίνονται πιο μεγάλα, πιο σαρκώδη και πιο ζουμερά. Τόσο απλά ναι. Προσθέτοντας λίγη γυαλάδα πάνω από το κραγιόν σου.

Έκανε το απόλυτο καθημερινό μακιγιάζ η Ελένη Μενεγάκη - Έλαμπε όλο της το πρόσωπο

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε το απόλυτο καθημερινό μακιγιάζ. Η ίδια με τις αποχρώσεις που διάλεξε έλαμπε σε όλο της το πρόσωπο. Έχει κάνει γνωστό άλλωστε πως λατρεύει να βάφεται μόνη της και επιμελείται το δικό της μακιγιάζ καθημερινά.

Η παρουσιάστρια του Alpha έχει κάνει γνωστό πως της αρέσει να φροντίζει τον ευατό της και μάλιστα η ίδια κάνει καθημερινά το δικό της μακιγιάζ και δεν διστάζει συχνά να πειραματιστεί με αυτό.

Αυτή την φορά έκανε το απόλυτο καθημερινό μακιγιάζ και έλαμπε όλο της το πρόσωπο με τις επιλογές που έκανε σε χρώματα και έδειχνε πιο φρέσκια από ποτέ.

Η ίδια παρέδωσε μαθήματα για το πως ένα καθημερινό μακιγιάζ μπορεί να είναι άκρως εντπωσιακό χωρίς υπερβολές και πώς μπορούμε να δείχνουμε όμορφες ακόμα και με αυτό.

Δείτε την ανάρτηση της και πάρτε ιδέες: