Η Billie Eilish έκανε τα νύχια της Burberry και θα τα ζηλέψεις

Θα είναι το επόμενο trend

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Billie Eilish έκανε τα νύχια της Burberry και θα τα ζηλέψεις

Αν ένα πράγμα γνωρίζουμε καλά για την Billie Eilish είναι πως λατρεύει όλα τα πράγματα που είναι oversize. Από τα νύχια της έως τα ρούχα που φοράει. Η τραγουδίστρια επιλέγει παντελόνια, σακάκια, αλλά και μπλούζες τα οποία απέχουν πολύ σε στιλ από αυτά που φοράνε οι υπόλοιπες κυρίες που περπατούν στο κόκκινο χαλί. Ακόμη και τα νύχια της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας είναι πολύ μεγαλύτερα από τα... μεγάλα που κυκλοφορούν στο Instagram και έχουν τραβήξει πολλά σχόλια. Συχνά τα βάφει με τα σύμβολα ή σχέδια μεγάλων οίκων. Αυτή την φορά επέλεξε Burberry και θα τα ζηλέψεις.

Στα BRIT Awards, η Billie Eilish πρόσθεσε ακόμη ένα τρόπαιο στην συλλογή της, ωστόσο τράβηξε όλη την προσοχή με την εμφάνιση της. Η 18χρονη επέλεξε να φορέσει μια μαύρη από βελούδο αθλητική φόρμα, η οποία είχε μεταλλικές λεπτομέρειες που ταίριαζαν με εκείνες του παλτού της. Όλο το σύνολο της ήταν από τον οίκο Burberry.

Billie Eilish

Μάλιστα, ακόμη και στα νύχια της επέλεξε το συγκεκριμένο οίκο, καθώς το μανικιούρ της, ήταν ζωγραφισμένο με το σχέδιο του. Το μάκρος τους ήταν αδιανόητο, καθώς ήταν πιο μακρύ και από το μακρύ.

Burberry νύχια

Απίστευτο ήταν το μανικιούρ της Billie Eilish και στα όσκαρ. Μπορεί να ήταν πολύ εκκεντρικά, ωστόσο μπορείς άνετα να τα αντιγράψεις και εσύ

Εκτός της Billie Eilish «τσέκαρε» και τα νύχια της Rosalia

Τα νύχια της Rosalia είναι ότι πιο extreme θα δεις. Μάλιστα ή θα τα αγαπήσεις ή θα τα μισήσεις γιατί μέση λύση δεν φαίνεται πως υπάρχει.

Τα φετινά Grammys είχαν όλα όσα έπρεπε. Φαντασμαγορικές εμφανίσεις, εκκεντρικές εμφανίσεις, μακιγιάζ που θα γίνουν hot trends του 2020 αλλά και λαμπερούς νικητές.

Οι τραγουδίστρια Rosalia που μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε το όνομα της να ακουστεί παγκοσμίως κάνοντας συνεργασίες με μεγάλη ονόματα από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας, μπορεί να κέρδισε ένα Grammy, αλλά ο nail artist της Yvett G, κέρδισε το ενδιαφέρον των θαυμαστών της, αφού κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από τα χέρια της.

Επέλεξε να τα κάνει μακριά σε τετράγωνο σήμα, τα οποία ήταν διακοσμημένα με Swarovski.

Rosalia Grammys

Εσείς θα τα κάνατε αυτό το σχέδιο στα δικά σας νύχια;

Εάν και εσένα σου χαλάει εύκολα το μανικιούρ, τότε σου έχουμε βρει τον απόλυτο οδηγό που θα σε "σώσει" και θα το κάνει να κρατήσει παραπάνω καιρό. Τα χέρια σου θα φαίνονται πάντα περιποιημένα!

Swarovski νύχια