Lady in red - Η τάση στα χείλη που θα ερωτευτείς

Το φοράνε όλα τα μεγάλα ονόματα του Hollywood

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Lady in red - Η τάση στα χείλη που θα ερωτευτείς

Θες και εσύ να γίνεις μια lady in red; Τώρα μπορείς να το κάνεις και με τα καλύτερα κραγιόν που ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες. Το κόκκινο είναι η τάση στα χείλη που θα ερωτευτείς, και δεν θα μπορείς να αποχωριστείς.

Το κόκκινο κραγιόν δεν είναι μόνο το σήμα κατατεθέν για την ημέρα των ερωτευμένων! Και αυτό, γιατί μπορείς με τη βοήθειά του να κάνεις το δικό σου statement για να αναδείξεις το αγαπημένο σου look από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δώσε βάση γιατί σε αφορά! Για να αναδείξεις αυτή τη φλογερή απόχρωση φρόντισε τα χείλη σου σωστά εφαρμόζοντας πριν από το αγαπημένο σου κραγιόν, ένα σούπερ ενυδατικό μπαλμ που θα τους χαρίσει θρέψη και ενυδάτωση.

Βρες τη σωστή απόχρωση

Υπάρχει ένα κόκκινο για όλες! Έτσι, στην περίπτωση που έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα επίλεξε μια απόχρωση με ροζ βάση, ενώ για τις σταρένιες και τις πιο σκούρες ιδανικοί τόνοι είναι εκείνοι που έχουν πορτοκαλί βάση.

Κραγιόν, Lipstick, Lips No 10, Naj-Oleari, €19 (στο πολυκατάστημα notos στην Αθήνα & στο notos.gr)

Lady in red κραγιόν

Υγρό κραγιόν, Rouge Signature Empowered Reds Νο 134, L'Oréal Paris, €14,20

Lady in red κραγιόν κόκκινο

Balm χειλιών, Luxurious, Protective & Hydrating SPF30, InterMed, (στα Φαρμακεία από την InterMed)

Lady in red κρέμα

Περιποιητικό μπαλμ χειλιών, Lip balm, Shine my lips, Bioten, €1,98

Lady in red lip balm

Orange butter, lip balm moisturising, Ziaja, €3,60 (Π.Λ.Τ., σε καταστήματα καλλυντικών, ινστιτούτα αισθητικής & φαρμακεία, facebook: Ziaja Greece)

Lady in red κρέμα κραγιόν

Για σένα λοιπόν που θα το δοκιμάσεις και θα το τολμήσεις, σου βρήκαμε τα 5 + 1 μυστικά για να βάλεις σωστά το κόκκινο κραγιόν και να κλέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Κόκκινο κραγιόν και ηλικία

  • 20+ Προτίμησε σατινέ και γυαλιστερές υφές αντί για ματ. Τα λαμπερά lip-gloss είναι πιο νεανικά, αντανακλούν το φως και κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο φωτεινό, δίνοντάς σου γεμάτα και σαρκώδη χείλη.
  • 30+ Το κραγιόν στο κόκκινο της φωτιάς, σε συνδυασμό με μαύρη μάσκαρα, φυσικό μακιγιάζ και ελάχιστο ρουζ είναι για σένα. Για πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα, προτίμησε τις πιο σκούρες αποχρώσεις.
  • 40+ Αν έχεις ενδοιασμούς, προτίμησε κάποιο με "διάφανο" αποτέλεσμα σε μορφή lip-gloss για λάμψη

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOUWEEKLY ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50 ΕΥΡΩ