Η Ελένη Φουρέιρα έκανε μαλλιά «σκουληκάκια» - Το χτένισμα μόνο για τολμηρές

Επέστρεψε από το παρελθόν!

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε μαλλιά «σκουληκάκια» - Το χτένισμα μόνο για τολμηρές

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε ένα χτένισμα μόνο για τολμηρές γνωστό και ως μαλλιά... «σκουληκάκια»! Μπορεί να το θυμάστε οι πιο παλιές, μιας και όλοι στα 90's το κάναμε μετά μανίας ακόμα και σε εξόδους για το σχολείο. Αν πάλι δεν το γνωρίζετε, ήρθε η ώρα να το μάθετε αφού κάνει ισχυρό comeback!

Η τραγουδίστρια, παρακολουθεί στενά της τάσεις της μόδας και έφερε από το εξωτερικό ένα hair look που λίγες μπορούν να το υποστηρίξουν. Δε χρειάζεται πολύ χρόνο, αλλά πρέπει να έχεις πολύ λεπτά χαρακτηριστικά ώστε να αναδείξεις στο έπακρο το εν λόγω trend.

Η Ελένη Φουρέιρα, ανέβασε σχετική φωτογραφία στο Instagram και τα σχόλια από κάτω πήραν κανονικά... φωτιά! Παρόμοιος σάλος βέβαια, είχε δημιουργηθεί και με ένα post της για το νέο μέλος στην οικογένεια, δες το εδώ αν το έχασες.

Ιδού η φωτογραφία με το χτένισμα «σκουληκάκια»

Πώς να κάνεις τα μαλλιά σκουληκάκια και μετά μπούκλες, σαν την Ελένη Φουρέιρα

Το συγκεκριμένο χτένισμα μπορούμε να το κάνουμε εύκολα μόνες μας στο σπίτι κάνοντας πολύ λεπτά πλεξίδακια, να βάλουμε αυτό το αλάτι και να σηκωθούμε το επόμενο πρωί. Αν, όμως, θέλουμε να το βγάλουμε ακόμη πιο έντονο μπορούμε να κάνουμε ή σίδερο ή πρέσα στην διάμετρο της μπούκλας που θέλουμε να έχουμε και μετά να βάλουμε αλάτι και σκόνη όγκου που θα μας δώσουν αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης, πολλές εταιρίες έχουν βγάλει λακ- πούδρα που μας δίνει αυτή την frizzy υφή.

Εναλλακτικά, μια γυναίκα θα μπορούσε να το κάνει χωρίζοντας τα μαλλιά της σε πάρα πολλά σκουληκάκια, αφού πρώτα βάλει αλάτι κι έπειτα να τα στεγνώνει με φισούνα τρίβοντας τα μαλλιά της ώστε να δώσει αυτή την υφή.