Με πορτοκαλί σκιά στα μάτια η Αθηνά Οικονομάκου - Είναι το νέο trend της σεζόν

Αξίζει να την δοκιμάσετε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με πορτοκαλί σκιά στα μάτια η Αθηνά Οικονομάκου - Είναι το νέο trend της σεζόν

H Αθηνά Οικονομάκου εμφανίστηκε με πορτοκαλί σκια στα μάτια και αυτό είναι τo νέο trend της σεζόν. Πηγαίνει κυρίως στα καστανά μάτια και θα φωτίσει το βλέμμα της μόλις την φορέσετε και εσείς. Αξίζει σίγουρα να κάνετε μια δοκιμή.

Η ηθοποιός είναι σίγουρα μια γυναίκα που ξέρει να περιποιείται τον εαυτό της. Άλλωστε η ίδια ενθουσιάζει και με τις ενδυματολογικές επιλογές που κάνει, τόσο στην σειρά που πρωταγωνιστεί αλλά και στην καθημερινότητα της και στις εξόδους με τις φίλες της.

Η ίδια διαθέτει και ένα εντυπωσιακό πρόσωπο και ότι και αν κάνει σίγουρα θα είναι πάντα όμορφη. Στο μακιγιάζ της επιλέγει γηίνους τόνους και δεν την έχουμε δει ποτέ να κάνει υπερβολές. Απαλά χρώματα διαλέγει τόσο για τα μάτια της όσο και για τα χείλη της.

Αυτή την φορά η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του Έλα στη θέση μου και πραγματικά εντυπωσίασε. Η ηθοποιός επέλεξε μια πορτοκαλί σκια, ενώ στις ίδιες αποχρώσεις κινήθηκε και το κραγιόν της. Μιας και μιλάμε για την Αθήνα Οικονομάκου δείτε και το ονειρικό παντελόνι που φόρεσε

Ένα μακιγιάζ που μπορείτε να αντιγράψετε. Δείτε το εδώ:

Εκτός από το μακιγιάζ ουρές κάνουν και για το harper κορμάκι της Αθηνάς Οικονομάκου - Έχει 45 ευρώ κάτω

Το harper κορμάκι της Αθηνάς Οικονομάκου έχει πλέον 45 ευρώ κάτω και κάνουν ουρές για να το αποκτήσουν! Λογικό μας φαίνεται, αφού κολακεύει όλες τις σιλουέτες. Ίσα που προλαβαίνεις να το αποκτήσεις.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, έχει αναδειχτεί σε major fashionista. Ό,τι φοράει ξεπουλάει και το κορμάκι της δεν αποτέλεσε εξαίρεση! Μάλιστα η ίδια, το έβγαλε και σε έκπτωση και έκανε χαμό. Τα all over της είναι πραγματικά... All over και τα κομμάτια είναι πραγματικά σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας.

Μετά την εμφάνισή της με φλοράλ φόρεμα ( δες το εδώ, έχει ξεπουλήσει και τσακίζει ταμία, όλες οι λεπτομέρειες), έκανε την ανατροπή και βγήκε και με κορμάκι γεμάτο διαφάνειες! Θα το βρεις με την ονομασία harper, από 150€ στα 105 και έχουν μείνει λίγα κομμάτια. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Πώς να βάλεις το κορμάκι σου σαν την Αθηνά Οικονομάκου ακόμα και αν... δεν είναι harper

Jeans

Ένας πολύ κλασικός και σίγουρος συνδυασμός είναι ένα μαύρο κορμάκι, το αγαπημένο σας παντελόνι και τα ανάλογα για την περίσταση παπούτσια.

Ψηλόμεσο παντελόνι

Για να επιτύχετε την τέλεια ισορροπία επιλέξτε για το πάνω μέρος του σώματός ένα εφαρμοστό κορμάκι και για το κάτω ένα παντελόνι σε πιο φαρδιά γραμμή, καμπάνα, baggy ή cullotes.

Μίνι φούστα

Τα bodysuits διαφέρουν το ένα από το άλλο και δεν είναι όλα κολλητά στο σώμα. Όταν λοιπόν θελήσετε να φορέσετε κάτι πιο άνετο, που να είστε σίγουρες ότι θα μείνει στη θέση του, επιλέξτε ένα κορμάκι σε στιλ μπλούζας ή πουκαμίσας

Athleisure

Φορέστε φόρμες και track pants μαζί με κορμάκια σε απλή λιτή γραμμή για πιο casual looks ενώ εάν θέλετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα, ολοκληρώστε το σύνολο με τακούνια.