21 stars του Hollywood σου προτείνουν τις Rose - Gold τάσεις στα μαλλιά που πρέπει να κάνεις ASAP

Αν είσαι extreme άντε πάρε βαφές!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
21 stars του Hollywood σου προτείνουν τις Rose - Gold τάσεις στα μαλλιά που πρέπει να κάνεις ASAP

Αν το σύνθημα σου είναι «Pink hair dont care», τότε αυτές τις τάσεις στα μαλλιά πρέπει να τις κάνεις ASAP. 21 stars του Hollywood υιοθέτησαν τις Rose - Gold αποχρώσεις και τράβηξαν τις καλύτερες εντυπώσεις, από τα μεγαλύτερα γυναικεία sites σε διεθνή επίπεδο.

Οι Rose Gold αποχρώσεις μονοπωλούν το ενδιαφέρον εδώ και πολύ καιρό. Ο λαμπερός συνδυασμός του ροζ με του ξανθού έχει γίνει statement. To καλύτερο κομμάτια από όλα, είναι οι διάφορες αποχρώσεις που μπορείς να δημιουργήσεις.

Για παράδειγμα μπορείς να κάνεις μια ολόχρωμη απόχρωση, να βάψετε τα άκρα σας ή ακόμη να προσθέσετε μόνο μερικές ανταύγιες σε όλα σας τα μαλλιά. Ωστόσο, όποια απόχρωση και να επιλέξετε, οι πιθανότητες για να φαίνεσαι «cool as hell» είναι πολλές.

Μερικές από τις πιο hot stars του Hollywood σου δίνουν τις καλύτερες ιδέες:

Rose Gold μαλλιά

Ροζ μαλλιά ιδέες

Em rata

Gigi Hadid

Ροζ μαλλιά

Kate Perry

Kylie Jenner

Ωστόσο, έχεις πρόβλημα με τα μαλλιά σου και φριζάρουν συχνά; Αυτά είναι τα καλύτερα προϊόντα για να τα "σώσεις". Το φριζάρισμα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα εκεί έξω κυρίως κατά τον χειμώνα. Χτενίζεσαι και όλα καλά, βγαίνεις έξω και τα μαλλιά σου χαλάνε σε δευτερόλεπτα.

Πως να επιλέξετε το ιδανικό ροζ χρώμα μαλλιών

  • Ο βασικός παράγοντας είναι ο τόνος του δέρματος. Πιο συγκεκριμένα, στις ανοιχτόχρωμες προς μέτριες επιδερμίδες ταιριάζουν περισσότερο οι ανοιχτές παστέλ ροζ αποχρώσεις. Αντίθετα στις μεσαίες προς σκούρες πηγαίνουν τα σκούρα ροζ χρώματα.
  • Για να πετύχετε το ροζ αποτέλεσμα θα πρέπει η βάση των μαλλιών σας να είναι ξανθιά, αλλιώς θα πρέπει να κάνετε ντεκαπάζ. Αυτό έχει ως συνέπεια την φθορά της τρίχας, και θα πρέπει να κάνετε συστηματική και εντατική φροντίδα.
  • Επίσης, πριν πάρετε την απόφαση για την αλλαγή αυτή θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως η ροζ βαφή μαλλιών έχει την τάση να χλομιάζει ένα πρόσωπο.
  • Συνδυάζοντας ανοιχτόχρωμα ρούχα με μαλλιά ροζ και κάνοντας ένα χρυσό ή μπρονζέ μακιγιάζ ματιών, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εκθαμβωτική εμφάνιση.
  • Σε περίπτωση που σας τρομάζει μια τέτοια αλλαγή, αλλά θέλετε να το δοκιμάσετε, πάρτε μια ημιμόνιμη βαφή μαλλιών. Πρόκειται για ένα προϊόν που φεύγει μετά από 10-20 λουσίματα.