Θέλεις μεγαλύτερες βλεφαρίδες και πιο πυκνά φρύδια; 5 serum που όντως κάνουν δουλειά!

Κάνουν θαύματα!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Θέλεις μεγαλύτερες βλεφαρίδες και πιο πυκνά φρύδια; 5 serum που όντως κάνουν δουλειά!

Θέλεις να έχεις μεγαλύτερες βλεφαρίδες αλλά και πιο πυκνά φρύδια εύκολα; Αυτά τα 5 serum θα κάνουν όντως δουλειά. Αν τα χρησιμοποιήσεις θα δεις μεγάλη διαφορά πάνω σου και δεν θα πιστεύεις το αποτέλεσμα που θα δεις.

Υπάρχουν κάποια μυστικά ομορφιάς, που ευχόμαστε να τα γνωρίζαμε νωρίτερα. Όπως είναι και αυτά τα 5 μαγικά serum που θα κάνουν κυριολεκτικά θαύματα, πάνω τις βλεφαρίδες σου αλλά και στα φρύδια σου.

Αν οι βλεφαρίδες σου δεν υπάρχουν και τα φρύδια σου δείχνουν πιο λεπτά και από ότι τα 90's τότε θα σωθείς, με αυτά τα serum για να μεγαλώσουν τα φρύδια και οι βλεφαρίδες.

Πως λειτουργούν; Τα καλύτερα serum για βλεφαρίδες, έχουν διάφορα υλικά όπως πεπτίδια, βιταμίνες, βιοτίνη και αμινοξέα, αυτά διεγείρουν τα θυλάκια τον τριχών με αποτέλεσμα όλα αυτά τα συστατικά να βοηθήσουν τα φρύδια σου, τις βλεφαρίδες σου και τα μαλλιά σου να μεγαλώσουν.

Όταν έχεις να κάνεις με serum για φρύδια, έχεις αρκετές επιλογές. Τα κλασικά, προϊόντα από τους Lancer και Revitalash εξακολουθούν να κυριαρχούν, αλλά τώρα βγάζουμε το δρόμο για μια σειρά νέων, φυσικών επιλογών εμπλουτισμένων με απαλά βοτανικά εκχυλίσματα. Αν παλι αντιμετωπίζεις μεγάλο πρόβλημα με τις γυαλάδες στο πρόσωπο σου και θέλεις να βρεις μια λύση για να δείχνει πιο mat στο λεπτό, τότε πρέπει να βρεις ποιο είναι το μυστικό

Έτσι, κρύψτε τις ψεύτικες βλεφαρίδες και τα μολύβια φρυδιών αυτή την σεζόν γιατί δεν θα τα χρειαστείτε πλέον, αφού θα δείτε τεράστια διαφορά.

Σου βρήκαμε λοιπόν τα 5 καλύτερα serum για να χρησιμοποιήσεις πάνω σου:

COSMETIC REVITA ELLAS

serum για φρύδια

RapidBrow Eyebrow Enhancing Serum

serum για βλεφαρίδες

Rodial Lash & Brow Booster

πυκνές βλεφαρίδες

Lashfood Natural Eyelash Enhancer

πυκνά φρύδια

Talika Lipocils Collector's Edition

μυστικά για πυκνές βλεφαρίδες