Θες να κάνεις μια ανανέωση στο look των μαλλιών σου; Η Ζέτα Μακρυπούλια σου έχει λύση

Τόλμησέ το

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θες να κάνεις μια ανανέωση στο look των μαλλιών σου; Η Ζέτα Μακρυπούλια σου έχει λύση

Θες να κάνεις μια ανανέωση στο look των μαλλιών σου και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Η Ζέτα Μακρυπούλια σου έχει την λύση και είναι πιο απλή από ότι περίμενες! Με ένα απλό haircut, μπορείς να τονίσεις την εμφάνισή σου στο λεπτό!

Και φυσικά μιλάμε για το long bob που προτιμάνε πολλές κυρίες της ελληνικής και όχι μόνο showbiz. Τι είναι αυτό; Είναι το αγαπημένο πλέον κούρεμα αρκετών διασήμων, που φτάνει ως τον ώμο.

Αν λοιπόν σκέφτεσαι τώρα που έχει αρχίσει να ανοίγει και ο καιρός, να κάνεις μια αλλαγή σταμάτα να το σκέφτεσαι, μιας και αυτό το στυλ ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα και σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στο λεπτό.

Ζέτα Μακρυπούλια μαλλιά

Μιας και μιλάμε ωστόσο για την γνωστή παρουσιάστρια, είδατε που βγήκε έξω με πρώην συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά; Γιατί έλειπε ο Χατζηγιάννης;

Εκτός από την τέλεια ανανέωση στο look των μαλλιών σου, η Ζέτα Μακρυπούλια σου έχει και το απόλυτο μπλουζάκι που θα πάθεις εμμονή - Έχει πάνω της δυο κορυφαίες τάσεις

Τις δυο από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας έχει πάνω της η μπλούζα που επέλεξε να φορέσει η Ζέτα Μακρυπούλια στην εκπομπή της στον ΑΝΤ1. Μόλις την δεις, πρόκειται να πάθεις εμμονή. Μπορείς να την φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ καθημερινά πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πλατό της εκπομπής της και αποσπά τις καλύτερες εντυπώσεις. Ακολουθεί όλα τα trends, ενώ γνωρίζει τι πρέπει να φοράει για να αναδεικνύει την άψογη σιλουέτα της.

Πριν από λίγες ημέρες σε γύρισμα που πραγματοποίησε, την είδαμε να φορά μια απίστευτη μπλούζα, η οποία πάνω της είχε τις δυο από τις τάσεις που βλέπουμε να κυκλοφορούν παντού στο δρόμο, αλλά και να βρίσκονται στις πασαρέλες διάσημων οίκων.

Πρόκειται λοιπόν, για το καρό, το οποίο έκανε δυναμικά την επανεμφάνιση του, αλλά και για το κίτρινο χρώμα που φέτος είδαμε να κυριαρχεί πολύ και στα πουλόβερ.

Ζέτα Μακρυπούλια ΑΝΤ1 ρούχα τάσεις

Να πούμε πως δεν είναι η μόνη φορά που η Ζέτα Μακρυπούλια έχει εντυπωσιάσει. Με μια φωτογραφία πίσω από τις κάμερες του ΑΝΤ1, είδαμε το απίστευτο παντελόνι της.