Μύρισε και εσύ όπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Το άρωμα που δεν αποχωρίζεται

Θα το λατρέψεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μύρισε και εσύ όπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Το άρωμα που δεν αποχωρίζεται

Μύρισε και εσύ όπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Εάν θες να αποκτήσεις και εσύ το άρωμα που δεν αποχωρίζεται η παρουσιάστρια τότε την απάντηση στην έχει η ίδια. Είναι το πιο τέλειο άρωμα της άνοιξης!

Η παρουσιάστρια, είναι γνωστό πως είναι φαν της μόδας και της ομορφιάς και φροντίζει πάντα έτσι ώστε να προτείνει μόνο τα καλύτερα και πιο trendy κομμάτια στους θαυμαστές της.

Σε πρόσφατο ποστ της στον προσωπικό της λογαριασμό, η ίδια σκέφτηκε πως θα ήταν τέλεια ιδέα να μοιραστεί το νέο αγαπημένο της άρωμα κάτι το οποίο και φυσικά ενθουσίασε τους θαυμαστές της.

Και αυτό δεν είναι άλλο από το Boudoir Perfumes By Anastazia, το οποίο η παρουσιάστρια όπως δήλωσε αγαπάει και δεν αποχωρίζεται αυτές τις μέρες.

Μιας και μιλάμε για την παρουσιάστρια, είναι έρωτας το floral φόρεμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη! Το άνοιγμα στο μπούστο «τρελαίνει» και θα το αγαπήσετε σίγουρα.

Πριν το άρωμα που δεν αποχωρίζεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μοιράστηκε το γεμάτο αστέρια το πουλόβερ της - Βάλτο με τζιν και απογειώθηκες

Το πουλόβερ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη είναι γεμάτο αστέρια και μας ενθουσίασε! Βάλτο με τζιν και απογειώθηκες αφού το στιλ σου θα πάει σε άλλα επίπεδα! Ακόμα το σκέφτεσαι; Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το λουκ της.

Η παρουσιάστρια, δημοσίευσε βίντεο από το καμαρίνι της στον Alpha tv και εμείς μείναμε να κοιτάμε το ρούχο της. Η ίδια, έκανε ένα casual look άκρως κατάλληλο για την Άνοιξη, αφού συνδύασε τζιν σε ανοιχτό μπλε με το πιο ιδιαίτερο πουλόβερ.

Μπορεί να είναι μαύρο αλλά είχε πάνω αστέρια σε λευκό και απογείωσε το στιλ της. Άλλωστε η ίδια φημίζεται για το καλό της γούστο και αυτή η εμφάνιση δεν πήγε πίσω. Αν είσαι σε φάση που ψάχνεις να δεις τι να βάλεις και δεν έχεις φύγει ακόμα για το γραφείο, copy the look και δεν θα χάσεις. Αν πάλι έχεις διάθεση για φόρεμα, έχουμε εδώ το πιο πρόσφατο που φόρεσε και πήρε 10άρι από εμάς.

Ιδού η σχετική ανάρτηση: