Αναδόμηση, Λείανση και Λάμψη σε 2 μόνο βήματα από την Avgerinos Cosmetics

Αναδόμηση, Λείανση και Λάμψη σε 2 μόνο βήματα από την Avgerinos Cosmetics

Αναδόμηση, λείανση, λάμψη! Ανακαλύψτε το τρίπτυχο για υπέροχη επιδερμίδα μέσα από την απόλυτη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της Avgerinos Cosmetics, συνδυάζοντας τα δύο καινοτόμα προϊόντα του YOUTH MASK SET.

Με δερματολογικά ελεγμένες συνθέσεις, πλούσιες σε αγνά φυτικά συστατικά και gluten, allergen και parabens free, τα προϊόντα του YOUTH MASK SET αποτελούν τα essentials της βραδινής skincare περιποίησης κάθε beauty και nature lover!

To μόνο που χρειάζεστε για να χαρίσετε στο πρόσωπό σας λαμπερή και νεανική όψη, είναι να ακολουθήσετε 2 απλά βήματα ομορφιάς.

Βήμα 1

YOUTH MASK

Face Lotion

Λοσιόν προσώπου για τόνωση και λάμψη. Περιέχει φυσικά οξέα φρούτων από μύρτιλλο, σφένδαμο, λεμόνι, ζαχαροκάλαμο και πορτοκάλι που βελτιώνουν τους ρυθμούς ανανέωσης των δερμικών κυττάρων της κεράτινης στοιβάδας και χαρίζουν άμεσα λεία και λαμπερή επιδερμίδα. Η υψηλή περιεκτικότητα σε γαλακτικό και γλυκολικό οξύ σε συνδυασμό με την αλλαντοίνη, βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β5 αποτρέπουν τη συσσώρευση των νεκρών κυττάρων στην επιδερμίδα, ευνοούν την άμεση απομάκρυνσή τους, διεγείρουν τη σύνθεση ελαστίνης και κολλαγόνου και εξασφαλίζουν λαμπερή και νεανική όψη!

Χρήση: Εφαρμόστε καθημερινά σε καθαρό και στεγνό δέρμα στο πρόσωπο και τον λαιμό, χρησιμοποιώντας βαμβάκι.

Βήμα 2

YOUTH MASK

Face Mask

Μάσκα προσώπου με δράση αναδόμησης και αντιγήρανσης.

Περιέχει φυσικά οξέα φρούτων από μύρτιλλο, σφένδαμο, λεμόνι, ζαχαροκάλαμο, πορτοκάλι και ενυδατικούς παράγοντες, όπως βούτυρο καριτέ, εκχύλισμα αλόης και α-βισαβολόλη.

Χάρη στην ισχυρή κερατολυτική τους δράση, τα α-υδροξυοξέα αποδυναμώνουν τους δεσμούς που συγκρατούν τα νεκρά κύτταρα και συμβάλλουν στην απομάκρυνσή τους, χαρίζοντας αισθητά πιο λεία και νεανική όψη. Ταυτόχρονα, διεγείρουν τη σύνθεση κολλαγόνου, ενισχύουν την ελαστικότητα και προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας και μοναδική αίσθηση απαλότητας.

Χρήση: Εφαρμόστε τη μάσκα μετά την τονωτική λοσιόν, 2-3 φορές την εβδομάδα, σε καθαρό και στεγνό δέρμα στο πρόσωπο και τον λαιμό και αφήστε τη να δράσει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

TIP: Εφαρμόστε τη μάσκα προσώπου το βράδυ πριν την έξοδό σας ή κάποιο σημαντικό ραντεβού, για να χαρίσετε άμεσα στο πρόσωπό σας υπέροχη φυσική λάμψη!

Σχετικά με την Avgerinos Cosmetics

H AVGERINOS COSMETICS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1964 από την αγάπη ενός φαρμακοποιού στις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης και τα οφέλη της αρωματοθεραπείας! Ανακαλύψτε μια συλλογή από ελληνικές προσεγμένες παραγωγές που περιποιούνται μοναδικά την επιδερμίδα με λαχταριστές μυρωδιές. Η απόλαυσή σας είναι ικανοποίηση μας !

Ακολουθήστε μας:

Facebook Page: Avgerinos Cosmetics

Instagram Page: @AvgerinosCosmetics

www.avgcosmetics.gr

Καταστήματα AVGERINOS COSMETICS:

Χαλάνδρι, Ανδρέα Παπανδρέου 14

Κηφισιά ,Κασσαβέτη 1

Νέα Ιωνία, Γυμνασίου 24 (Showroom, Χονδρική & Λιανική Πώληση)