Το μακιγιάζ της Ελένης Χατζίδου θα το ζηλέψει ακόμα και η Kate Middleton - Σε αποχρώσεις must

Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το μακιγιάζ της Ελένης Χατζίδου θα το ζηλέψει ακόμα και η Kate Middleton - Σε αποχρώσεις must

Το μακιγιάζ της Ελένης Χατζίδου θα το ζηλέψει ακόμα και η Kate Middleton! Είναι σε αποχρώσεις must και σίγουρα θα σε κάνει και σένα να λάμψεις όπως εκείνη. Αν θες να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις.

Η ίδια ως λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, φροντίζει πάντα έτσι ώστε να παραμένει ενήμερη με όλα τα trends, και επιλέγει πάντα τα πιο "hot" που θα μαγνητίσουν.

Κάτι που έκανε για ακόμα μια φορά προχθές, αυτή τη φορά ωστόσο με το μακιγιάζ της, που επέλεξε πιο καφετί αποχρώσεις τονίζοντας την άκρη του ματιού της. Επειδή ωστόσο προτίμησε να δώσει ένταση στα μάτια της, επέλεξε να κρατήσει τα χείλη της σε πιο απαλή απόχρωση, χρησιμοποιώντας ένα nude μπεζ κραγιόν.

Ελένη Χατζίδου μακιγιάζ

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως λίγες ημέρες πριν η Ελένη Χατζίδου έκανε μια πιο τρυφερή ανάρτηση, καθώς απαθανάτισε τον μπαμπά της και την κορούλα της στην πιο γλυκιά στιγμή.

Δείτε αναλυτικά το event για το οποίο έκανε αυτό το μακιγιάζ η Ελένη Χατζίδου που θα το ζηλέψει ακόμα και η Kate Middleton - Μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου έκαναν την διαφορά

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, τα οποία και δεν χορταίνουμε να βλέπουμε. Σε πρόσφατη εμφάνισή τους, άστραψαν όλα τα φώτα με την εμφάνισή τους, καθώς κατάφεραν και έκαναν την διαφορά.

Ο φακός του YouWeekly τους "τσάκωσε" στο πάρτι του Just the 2 of us, όπου και πόζαραν γεμάτοι χαμόγελα πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, κάτι που φυσικά δεν γινόταν να μην φανεί.

To γνωστό ζευγάρι κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα πάνω του με την υπέροχη και κομψή του εμφάνιση, στην οποία φυσικά και ανάμεσα στα πολλά μαύρα outfits που φορέθηκαν από γνωστές κυρίες η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, επέλεξαν πιο φωτεινά χρώματα.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου just the 2 of us