Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε στα νύχια την απόλυτη τάση - Αν έχεις τετράγωνο σχήμα, άλλαξε το αμέσως

Ότι πιο hot

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε στα νύχια την απόλυτη τάση - Αν έχεις τετράγωνο σχήμα, άλλαξε το αμέσως

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε στα νύχια της μια από τις hot τάσεις της σεζόν. Βέβαια, η συγκεκριμένη είναι η απόλυτη και αν στα δικά σους έχει τετράγωνο σχήμα, άλλαξε το αμέσως, αν θέλεις και εσύ να ακολουθήσεις ένα από τα κορυφαία nail trends.

Πρόκειται καταρχάς για το οβάλ σχέδιο, το οποίο ναι μεν έχει στρογγυλεμένες άκρες, αλλά είναι αρκετά πιο μακριά και έχουν τα θετικά στοιχεία των almond nails. Είναι σίγουρα το πιο must σχέδιο, καθώς το επιλέγουν όλο και περισσότερες γυναίκες για την πρακτικότητα του.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με την σειρά της, ακολούθησε αυτό το σχέδιο, ωστόσο όσον αφορά το χρώμα έκανε το πιο hot που κυκλοφορεί και επιλέγουν μέχρι και οι μεγαλύτερες influencers. Ο λόγο για το γαλλικό, με μαύρο όμως χρώμα στο τελείωμα.

Μια από τις hot τάσεις στα νύχια και συγκεκριμένα στο χρώμα, έκανε και η Ελένη Χατζίδου.

Εκτός της Σίσσυς Χρηστίδου και η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε στα νύχια της την απόλυτη τάση

Η Αθηνά Οικονομάκου τόλμησε και έβαψε τα νύχια της με την απόλυτη τάση για φέτος το χειμώνα! Το χρώμα αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις και να εντυπωσιάσεις με κάθε σου εμφάνιση!

Η πανέμορφη ηθοποιός είναι μία γυναίκα με περίσσιο στιλ και αυτό φαίνεται τόσο μέσα από τις επιλογές της στα ρούχα και τα αξεσουάρ όσο και μέσα από το μακιγιάζ και τα νύχια που επιλέγει!

Πολλές γυναίκες επιλέγουν να βάφουν τα νύχια τους με σκούρα χρώματα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ωστόσο η Αθηνά Οικονομάκου μας έχει ακριβώς τον τρόπο για να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε!

Η ηθοποιός επέλεξε να βάψει τα νύχια της λευκά και εντυπωσίασε με την επιλογή της!

Η Αθηνά Οικονομάκου έφερε και πάλι το νέο trend με τα πιο στιλάτα μποτάκια που επέλεξε να φορέσει!