Έβγαλες σπυράκι; Τα patches που θα το εξαφανίσουν μέσα σε μια νύχτα

Πώς να αντιμετωπίσεις αυτή την έκτακτη κατάσταση;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Έβγαλες σπυράκι; Τα patches που θα το εξαφανίσουν μέσα σε μια νύχτα

Έβγαλες σπυράκι; Τα patches αλλά και αυτά τα stickers θα το εξαφανίσουν μέσα σε μια νύχτα. Και όμως θα καθαρίσουν το δέρμα σου και θα δεις μεγάλη διαφορά μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Από τα μυστικά ομορφιάς που πρέπει να γνωρίζεις.

Η αγαπημένη μας παιδική δραστηριότητα να μαζεύουμε αυτοκόλλητα και ετικέτες έχει εξελιχθεί και γίνει μέρος της ρουτίνας της επιδερμίδας μας. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο στην αρχή, ότι τα αυτοκόλλητα και τα patches σου επιτρέπουν να βοηθάς συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου που έχουν θέμα, χωρίς να βάλεις προϊόντα ακμής στο υπόλοιπο πρόσωπο, είναι εφικτό.

«Τα αυτοκόλλητα είναι αποτελεσματικά επειδή απορροφούν το περιττό υγρό και έχουν ένα υλικό που μαζεύει κάθε ρύπο και λάδι που μπορεί να προκαλέσει ξεσπάσματα. Μετατρέπει έπειτα αυτές τις ακαθαρσίες σε μια ουσία που μοιάζει με πηκτή η οποία κολλάει στο έμπλαστρο και είναι την παίρνει μακριά από το πρόσωπο », εξηγεί η Δερματολόγος Δρ Ντέμπρα Τζαλιμάν, συγγραφέας του Skin Rules. Δείτε και για ποιο λόγο πρέπει να βάζετε λάδι από αβοκάντο

Ωστόσο. Η Δρ Jaliman προειδοποιεί ότι τα αυτοκόλλητα δεν είναι η καλύτερη μέθοδος αν έχετε κυστική ακμή ή χρησιμοποιείτε μια συνταγή επίκαιρη: «Η κυστική ακμή είναι βαθιά κάτω από το δέρμα και χρειάζεται πολύ περισσότερο από ένα έμπλαστρο για να απαλλαγούμε από αυτή. Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν την περίοδο μια κρέμα συνταγών, προσθέστε ένα έμπλαστρο στο πάνω μέρος που περιέχει συστατικά που καταπολεμούν την ακμή όπως το σαλικυλικό οξύ, γιατί μπορεί να είναι πάρα πολύ κακό για το δέρμα».

Ρεαλιστικές προσδοκίες λοιπόν.

Έχουμε δοκιμάσειτα καλύτερα patches καθαρισμού δέρματος και αυτοκόλλητα spot έξω εκεί που θα σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε τα ανεπιθύμητα σπυράκια.

Δείτε ποια είναι αυτά τα patches λοιπόν που μας έκαναν εντύπωση και θα εξαφανίσουν σε μια νύχτα τα σπυράκια

Patchology Breakout Box

ακμή θεραπεία

Dots For Spots Original Acne Absorbing Pimple Patches

patches σπυρί

Vitamin Injections London Vitamin B Complex Skin Patches

σπυράκια

Kocostar Face Spot Patches

απολέπιση
YesTo Tomatoes Blemish Fighting Zit Zapping Dots

ακμή patches