Έλαιο CLT+ από την ανάPLASIS

Έλαιο CLT+ από την ανάPLASIS

Το CLT+ Έλαιο Σώματος για τη Βελτίωση της Όψης Φλοιού Πορτοκαλιού της ανάPLASIS είναι ένα ειδικό προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας του σώματος. Το φυτικό έλαιο καφέ, σε συνδυασμό με τα εκχυλίσματα φυκιού, κισσού, αγκινάρας και σημύδας, γνωστά για τη δραστικότητά τους, έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στην πρόληψη, αλλά και στη βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας.

Παράλληλα, τα φυτικά έλαια αποτελούν πλούσια φυσική πηγή βιταμινών, μετάλλων, λιπαρών οξέων Ω3, Ω6 και Ω9 και ενυδατώνουν εντατικά το δέρμα προστατεύοντας το από τις συνέπειες της ξηρότητας. Χαρίζουν στο δέρμα φυσική ελαστικότητα και σφριγηλότητα.

Η φυτικής προέλευσης βιταμίνη Ε θρέφει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, βοηθώντας επίσης στη διατήρηση της ελαστικότητάς της.

Η δραστικότητα του ελαίου ενισχύεται με μία σύνθεση από επιλεγμένα, φυσικά αιθέρια έλαια, τα οποία βελτιώνουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού, αναζωογονούν και τονώνουν την επιδερμίδα στα σημεία εφαρμογής.

Εφαρμογή του ελαίου CLT+

Απλώστε επαρκή ποσότητα καθημερινά στη περιοχή με κυκλικές κινήσεις και ελαφρύ μασάζ και με φορά από κάτω προς τα πάνω μέχρι τα ευεργετικά συστατικά του ελαίου CLT+ της εταιρίας ανάPLASIS να απορροφηθούν εντελώς από την επιδερμίδα. Συνεχίστε να κάνετε μασάζ αυτή τη φορά με τα χέρια σας να σχηματίζουν γροθιές.

Είναι πολύ σημαντικό να μην παραλείπετε καθημερινά την εφαρμογή, μια φορά την ημέρα, ιδανικά το βράδυ και μετά από μπάνιο. Χρειάζεται χρόνο για να αναδομηθεί η επιδερμίδα. Με υπομονή, επιμονή και συνέπεια στη χρήση επιτυγχάνεται μεγαλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών του ελαίου.

Χωρίς: Συντηρητικά, Parabens, Phthalates, SLS-SLES, Silicones, Ethanolamines, Mineral Oil.

Τα προϊόντα της εταιρείας είναι υποαλλεργικά και διατίθενται σε Ελλάδα, Κύπρο και ΕΕ. Πωλούνται αποκλειστικά και μόνο στα φαρμακεία, ενώ αγορές μπορούν να γίνουν και μέσω του e-Shop www.anaplasisgroup.gr

Μάθετε περισσότερα για εμάς: https://www.anaplasis.gr/el/

Κάντε μας LIKE: https://www.facebook.com/meleniaomorfia/

Ακολουθήστε μας στο Instagram: @anaplasis_greece