Τζελ Vs Ημιμόνιμο: Η απόλυτη μάχη του μανικιούρ

Ποιο πρέπει να διαλέξεις;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τζελ Vs Ημιμόνιμο: Η απόλυτη μάχη του μανικιούρ

Τζελ ή ημιμόνιμο, ημιμόνιμο ή τζελ; Η απόλυτη μάχη του μανικιούρ ξεκινά! Σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζεις για τις δύο τεχνικές προκειμένου να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο και είναι καλύτερη για τα νύχια σου!

Το τέλειο μανικιούρ μοιάζει να είναι απλή υπόθεση ωστόσο στην πραγματικότητα, είναι πιο δύσκολο απ' όσο νομίζεις. Υπάρχουν πλέον ένα σωρό τεχνικές για να φτιάξεις τα νύχια σου από τις οποίες μπορείς να διαλέξεις. Η κάθε μία φυσικά έχει τα δικά της προτερήματα. Αυτό θα πει εξέλιξη!

Η βασική διαφορά έχει να κάνει με το πόσο σκληρό είναι το νύχι αλλά και με τη διάρκεια του μανικιούρ. Πόσο πολύ θες να διαρκεί το μανικιούρ σου; Ο σκοπός σου είναι η υγεία του νυχιού σου ή το μήκος; Θες αληθινά ή ψέυτικα. Τόσες ερωτήσεις για να απαντήσεις!

Πάμε να δούμε τις διαφορές τους

Τζελ

Το τζελ είναι συνήθως πιο παχύρευστο και τοποθετείται με προσοχή πάνω στο αληθινό νύχι σου προκειμένου να διαμορφώσει ένα σχήμα, να το μακρύνει και στη συνέχεια να ψηθεί στο φουρνάκι.

Αν θες να έχεις μακριά νύχια με φυσικό τρόπο, ρίξε μια ματιά σε αυτές τις τεχνικές που σου βρήκαμε!

Υπάρχει βέβαια και το μαλακό τζελ που είναι σαν ένα απλό μανό αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μακρύνει το νύχι και μπορεί να αφαιρεθεί με ασετόν. Διαρκεί περισσότερο από ένα απλό μανό αλλά όχι τόσο όσο το σκληρό τζελ.

Ημιμόνιμο

Το ημιμόνιμο έχει τη μορφή μανό αλλά περιέχει μέσα και τζελ. Αυτό το κάνει πιο δυνατό από ένα απλό μανό αλλά όχι τόσο δυνατό όσο το τζελ. Μόλις μπει πάνω στο νύχι, πρέπει να ψηθεί στο φουρνάκι προκειμένου να στεγνώσει

Ποιο θα επιλέξεις;

Έχει να κάνει ξεκάθαρα με την προτίμηση του καθενός, αν και μάλλον αυτό είναι το τελευταίο που ήθελες να ακούσεις. Για να το κάνουμε όσο πιο απλό γίνεται, το τζελ είναι καλό αν θες τα νύχια σου να είναι πιο μακριά και να προστατεύονται. Δυναμώνει το νύχι και δεν απαιτεί μεγάλη επεξεργασία του νυχιού για να τοποθετηθεί. Το ημιμόνιμο είναι το καλύτερο αν θες ένα πιο απλό αποτέλεσμα και πιο φυσικό, να μοιάζει δηλαδή ότι απλά έχεις βάψει τα νύχια σου.

Αν ακόμα δεν μπορείς να επιλέξεις, δοκίμασε τα και τα δύο!