Είναι έρωτας τα διακριτικά και sparkle σκουλαρίκια της Δούκισσας Νομικού

Για all day εμφανίσεις και όχι μόνο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι έρωτας τα διακριτικά και sparkle σκουλαρίκια της Δούκισσας Νομικού

Εδώ και μερικούς μήνες, η Δούκισσα Νομικού σχεδιάζει την δική της συλλογή κοσμημάτων και ένα προς ένα είναι όλα εντυπωσιακά. Εμείς αυτά που είδαμε και μας άρεσαν πολύ είναι αυτά τα διακριτικά και sparkle σκουλαρίκια που είναι έρωτας και για all day εμφανίσεις.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο εδώ και αρκετά χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από το χώρο της τηλεόρασης, αφού πήρε την απόφαση να αφιερωθεί στην οικογένεια της. Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο μικρός Σάββας όλα άλλαξαν και δεν θα μπορούσε να είναι ποιο ευτυχισμένη. Μάλιστα, από τότε που γεννήθηκε και η κόρη της, η οικογενειακή της ευτυχία ολοκληρώθηκε στο 100%.

Μπορεί πλέον να μην παρουσιάζει κάποιο πρόγραμμα στην τηλεόραση, ωστόσο καθημερινά ο γιος της και η κόρη της, την γεμίζουν με ευτυχία και δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι παραπάνω. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες τους, μας έχει δείξει πως τα παιδιά της είναι η κύρια προτεραιότητα της.

Αφού απέχει από την τηλεόραση, η Δούκισσα Νομικού επέλεξε να δημιουργήσει την δική της σειρά κοσμημάτων, η οποία είναι εμπνευσμένη από το γάμο της, με τον σύζυγο της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Όλα τα κοσμήματα, έχουνε το σήμα της σχέσης τους που είναι μια καρδιά.

Τα σκουλαρίκια της Δούκισσας Νομικού που είναι έρωτας

Στην συλλογή των κοσμημάτων της, θα βρεις και τα διακριτικά sparkle σκουλαρίκια που θα θες να τα φοράς καθημερινά. Έχουν μια μικρή καρδιά, ενώ κρέμονται από αυτή τρία μικρά διαμαντάκια.

Ωστόσο, αυτά δεν είναι τα μόνα σκουλαρίκια που θα αγαπήσεις. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά ζευγάρι, φόρεσε και η Ελεονώρα Μελέτη.