H Ελένη Φουρέιρα κάνει τα space buns τάση - Θα το τολμήσεις;

Είναι το τέλειο χτένισμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Ελένη Φουρέιρα κάνει τα space buns τάση - Θα το τολμήσεις;

H Ελένη Φουρέιρα και όμως το τολμάει και κάνει τα space buns τάση! Εσύ θα το τολμήσεις; Η γνωστή τραγουδίστρια ξέρει από τάσεις και φροντίζει πάντα να μας δείχνει ότι πιο trendy κυκλοφορεί.

Η τραγουδίστρια λατρεύει τα 90's και αυτό μπορεί να το δει κανείς εύκολα από το στιλ της. Η ίδια κάνει τολμηρές επιλογές και δεν διστάζει να φορέσει, ότι της αρέσει και με αρκετά τολμηρές επιλογές, αλλά και συνδυασμούς αρκετές φορές.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο από το νέο της χορό μοιράζοντας λίγο... «Yayo vibe».

Η ίδια μας παρότρυνε να μείνουμε σπίτι και να κάνουμε το #yayochallenge, το οποίο και αποδέχτηκε η ίδια από φίλους της, ενώ έσπευσε να ταγκάρει και να προκαλέσει τον Νίκο Μουτσινά και την Μαίρη Συνατσάκη.

H Ελένη Φουρέιρα και τα space buns - τάση

Αυτό που κατάφερε εκτός από τις τέλειες χορευτικές της κινήσεις ωστόσο να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, ήταν τα μαλλιά της και πιο συγκεκριμένα το χτένισμά της, καθώς τα space buns που επέλεξε αποτελούν εδώ και ένα χρόνο μεγάλη τάση στο εξωτερικό.

Πως να εντάξεις τα space buns στο look σου:

  • Με ένα crop top και sneakers
  • Με ένα στενό μπλουζάκι ή ζιβάγκο και oversized ζακέτα
  • Με ένα κορσέ όπως η Φουρέιρα ή με ένα στενό top και πέδιλα για πιο βράδυ
  • Με ένα πιο αθλητικό - casual outfit όπως στο βίντεο της

Εσύ θα δοκιμάσεις το challenge της; Αν όχι τότε δες την ίδια μας έδειξε και μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.