Η Μελίνα Ασλανίδου με το πιο ανατρεπτικό χτένισμα - Σαν κοριτσάκι

Έκανε live μέσα από το σπίτι της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μελίνα Ασλανίδου  με το πιο ανατρεπτικό χτένισμα - Σαν κοριτσάκι

Η Μελίνα Ασλανίδου έκανε το πιο ανατρεπτικό χτένισμα και έμοιαζε σαν κοριτσάκι. Έκανε live μέσα από το σπίτι της και εντυπωσίασε ακόμα και με τόσο απλά, αλλά τόσο νεανική εμφάνιση.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Η Μελίνα Ασλανίδου με το πιο ανατρεπτικό χτένισμα

Η τραγουδίστρια έχουμε δει πολλές φορές να μοιράζεται τις σκέψεις της στα social media και να δίνει συμβουλές σε όσους την ακολουθούν. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, όταν πολλοί πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν γιατρούς και νοσοκόμους που δίνουν «μάχη» στα νοσοκομεία για τον κορωνοϊό, μοιράστηκε τα συναισθήματα της.

Χθες στην προσπάθεια της να εμψυχώσει τον κόσμο που μένει μέσα στο σπίτι του έκανε live μετάδοση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παρέα με την καλή της φίλη και επίσης τραγουδίστρια, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Οι δυο τραγουδίστριες, τραγούδησαν αλλά και μίλησε και χάρισαν στιγμές διασκέδασης στους followers τους. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε απλή αλλά εντυπωσιακή.

Με ένα μπλε φούτερ και τα μαλλιά της κοτσιδάκια, έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς έμοιαζε με μικρό κοριτσάκι. Άλλωστε η ίδια διαθέτει ένα πολύ γλυκό πρόσωπο και μια τέλεια επιδερμίδα.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου από το live που έκανε:


Μελίνα Ασλανίδου