Το μυστικό της Ελένης Χατζίδου για ενυδατωμένα μαλλιά

Τι έκανε τώρα που είναι μέσα στο σπίτι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το μυστικό της Ελένης Χατζίδου για ενυδατωμένα μαλλιά

H Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε το μυστικό της για ενυδατωμένα μαλλιά. Η ίδια έκανε αυτό το κόλπο τώρα που είναι σπίτι για να τα φροντίσει και η αλήθεια είναι πως πετυχαίνει πολύ εύκολα.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό, την κόρη της αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα μας και να μην βαριόμαστε μέσα στο σπίτι.

Αυτή την φορά, η ίδια μας αποκάλυψε το μυστικό για το πως ενυδάτωσε τα μαλλιά της. Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου, μετά το λούσιμο δεν ξέβγαλε την μάσκα μαλλιών, γεγονός που θα της χαρίσει λάμψη και ενυδάτωση. Δείτε εδώ και την γυμναστική που έκανε χθες

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε:

Ελένη Χατζίδου

Πώς να φτιάξετε μια σπιτική μάσκα και να ενυδατώσετε τα μαλλιά σας σαν την Ελένη Χατζίδου

Μάσκα μαλλιών με κρόκο αβγού και λάδι ελιάς:

  • Αναμείξτε σε ένα μπολ 2 κρόκους αβγού και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
  • Έπειτα αραιώστε το μείγμα με 1/2 φλιτζάνι δροσερό ή κρύο νερό. Μην χρησιμοποιήσετε ζεστό νερό, διότι θα βράσει τους κρόκους.
  • Μετά απλώστε το δροσερό μείγμα στα μαλλιά σας κάνοντας απαλές κινήσεις μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και αφήστε το να δράσει για 20 λεπτά.
  • Ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό νερό. Το λούσιμο με σαμπουάν δεν είναι απαραίτητο, αλλά αν θέλετε μπορείτε να το κάνετε.
  • Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι τόσο ευεργετική που θα χρειαστεί να την κάνετε μόνο μια φορά κάθε δυο εβδομάδες.