Το καλοκαίρι πλησιάζει! Μάθε πώς να βάζεις το bronzer σαν επαγγελματίας

Ποια τα σωστά βήματα;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Το καλοκαίρι πλησιάζει! Μάθε πώς να βάζεις το bronzer σαν επαγγελματίας

Το καλοκαίρι πλησιάζει και εσύ πρέπει να μάθεις τα σωστά tips μακιγιάζ για να βάζεις το bronzer σου σαν επαγγελματίας. Μιας και είναι από τις πιο αγαπημένες συνήθειες για να δείχνεις λίγο πιο...μαυρισμένη.

Επειδή με το πρώτο σημάδι του καλοκαιριού έρχεται η πρώτη επιθυμία για την μανία με το bronzer εμείς είμαστε εδώ. Το καλοκαίρι σημαίνει πως αποφεύγετε το πολύ βαρύ μακιγιάζ και το bronzer είναι ικανό για κάτι περισσότερο από το ένα ψεύτικο μαύρισμα.

Ένα καλό είναι ένα επενδύσετε σε ένα multi-tasker που μπορεί επίσης να να λαμπρύνει και να ζεσταίνει την επιδερμίδα., χωρίς υπερβολές και όλο τον χρόνο καθώς το μαύρισμα δεν ταιριάζει σε όλους, το τόσο υπερβολικό τουλάχιστον.

Πώς να απλώσεις το bronzer σου σαν επαγγελματίας

Το countour το κάνει εύκολο

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα βασίζομαι σε μια επιλογή από δροσερές, αποχρώσεις για να βάλετε κάτω από τα ζυγωματικά για να δημιουργήσετε σκιά και ωραία ... ζυγωματικά. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να πιάσετε κάτω από το κόκαλο.

Χρωματικοί κανόνες

Πηγαίνετε για δύο αποχρώσεις πιο σκούρες από τον τόνο του δέρματός σας. Τα bronzers σε μορφή κρέμας είναι η καλύτερη επιλογή γι 'αυτό, καθώς κάνουν κάθε περιγράμματα πολύ ευκολότερο, καθώς μπορούν να αναμιχθούν με το δέρμα όμορφα χωρίς κανένα σημάδι. Το Shimmer είναι ένα don't και ποτέ δεν πείστηκα από το χρυσό-flecked bronzer καθώς προτιμώ το make-up μου να είναι πιο φυσικό στο δέρμα. Δείτε πως να φτιάξετε και το δικό σας highlighter

Την άνοιξη, οι επιδερμίδες μας φωνάζουν για λίγο ζεστασιά, γι 'αυτό θέλω να φορέσω έναν ροδοκόκκινο μπρονζέρ στα μήλα και τα μάγουλα μου. Ένα ρόδινο μπρόνζερ λειτουργεί σε οποιοδήποτε δέρμα για να σας δώσει την αίσθηση της υγείας - σε αντίθεση με ένα κλασικό ροζ ρουζ που μπορεί να σας κάνει να μοιάζετε σαν να να έχετε4 σκάσεει από την ζέστη. Μου αρέσει ένα bronzer σε σκόνη για αυτό το αποτέλεσμα και δεν υπάρχει καμία ανάγκη για να βάλετε μια ημιδιαφανή πούδρα για να ρυθμίσετε το μακιγιάζ όπως με το bronzer σε κρέμα.

Παίζει ρόλο το μαύρισμα σας

Όταν πρόκειται να κάνετε λίγο πιο σκούρα τα πράγματα το καλοκαίρι, πρέπει να γνωρίζετε τη μέθοδο "Ε". Πρώτα βγάλτε το πινέλο σας και ξεκινήστε με το bronzer σας στο κέντρο του μέτωπου. Αργά μετακινήστε τις τρίχες κάτω προς το μέτωπο σας. Μόλις βρεθείτε εκεί, μετακινήστε τη βούρτσα κατά μήκος των κάτω πλευρών των ζυγωματικών και ξανά πίσω, στη συνέχεια προς τα κάτω προς το σαγόνι, τραβώντας το πινέλο προς τα μέσα στο πηγούνι. Επαναλάβετε από την άλλη πλευρά και στη συνέχεια προσθέστε μια πινελιά χρώματος στη μύτη.

Αυτό μιμείται το πως ο ήλιος «πιάνει» το πρόσωπο μας και φαίνεται σαν φυσικό μαύρισμα.