Βάσω Λασκαράκη: Μας δείχνει την beauty ρουτίνα της - Έτσι διατηρεί την επιδερμίδα της

Τι χρησιμοποιεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάσω Λασκαράκη: Μας δείχνει την beauty ρουτίνα της - Έτσι διατηρεί την επιδερμίδα της

Η Βάσω Λασκαράκη μας δείχνει την beauty ρουτίνα της. Έτσι διατηρεί την επιδερμίδα της όμορφη και καθαρή και την φροντίζει τώρα που είναι μέσα στο σπίτι και έχει πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο. Τι κάνει;

Η ηθοποιός όπως και όλοι μας ακολουθεί τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και μένει μέσα στο σπίτι για να προστατεύσει την ίδια, το παιδί αλλά και τους γύρω της από την εξάπλωση της πανδημίας που πλήττει αυτή την στιγμή τον πλανήτη.

Η ίδια περνάει πολύ χρόνο με τα δικά της πρόσωπα παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πλέον όμως έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για να περνάει ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί τους και περνάνε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

H beuaty ρουτίνα της Βάσως Λασκαράκη που διατηρεί την επιδερμίδα της καθαρή

Η ηθοποιός, όπως και όλοι μας ανεβάζει αρκετές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της, τώρα που δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε και είμαστε όλη μέρα διαρκώς μέσα σε αυτά, με αποτέλεσμα να βρίσκουμε δημιουργικούς τρόπους να περάσει η ώρα.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους. Δείτε εδώ και τις τσαχπινιές που της έκανε η Εύα

Η ίδια ανέβασε πως διατηρεί το δέρμα της καθαρό και όμορφο τώρα που έχει χρόνο και μπορεί να φροντίζει τον εαυτό της.

«Νέα καθημερινή ρουτίνα.Αυτές τις μέρες που μένω στο σπίτι, έχω αποστειρώσει τα πάντα και ελπίζω να έχεις κάνει κι εσύ το ίδιο! Πρόσφατα, μάλιστα, έχω γνωρίσει τα προϊόντα Αποστειρωμένης Κοσμητολογίας της @eauthermaleavenegreece , τα οποία έχουν γίνει αγαπημένο κομμάτι της περιποίησής μου! Δες το video με τη νέα μου ρουτίνα και θα καταλάβεις. Εναλλακτικά www.eau-thermale-avene.gr #SafetyIsBeautiful #eauthermaleavenegreece #avene» έγραψε στην ανάρτηση της.

Δείτε το βίντεο: